kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 December 2012

Burger Kg. Bunohan



layan burger tetengah malam buta
hujan pulak tuuu...wahhh syurga betul!
ada yang terliur tak? jemput makan la yer..
ada sebijik tu jer lagi...hee....


P/S : pas makan nanti jaa nak bw..tunggu tau...

14 comments:

  1. wah,ada cheese lak tu..terliur siot..

    ReplyDelete
  2. wuuu... asal burger je korn nmpak menyelerakan... huhuhu

    ReplyDelete
  3. sedap ....kalau cheese nye tu dibawa keluar.. hahah, xminat cheese !


    btw, first contest! jom join ^^ http://www.farhanabiella.my/2012/12/photo-contest-be-yourself-by.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini tengah hari..burger mcm ni susah nak dapat tgh hari macam ni kan..

    terliurrr laa....

    ReplyDelete
  5. laparrrrr...dop makang lagi ni. pos pos! U_U

    ReplyDelete
  6. nasib baik skrg pagi. tak ler terliur sgt tgk burger tu. kalau mlm mmg takleh tahan la. huhu..

    ReplyDelete
  7. nampak tebal jeeeeee daging tu. huhu. sodap nyeeeee. ;)

    ReplyDelete
  8. sedapnyee...kat johor pon stiap hari ujan..dapat burger sebijik, mmg heaven la..hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...