kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 December 2012

" Cik Lyeen's Giveaway "


SALAM HARI JUMAAT

hari ni jaa nak join segmen Cik Lyeen
korang semua dijemput sama-sama memeriahkan 1st GA dia ni yer




jaa nak tagged :
DEQLA CIK NUR   ,   EITA  ,  KORN

HADIAH-HADIAH
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner


tarikh tutup : 31 Disember 2012
  

40 comments:

  1. salam dr KePink... gud luck ye... kumpulan 16 cupcakes yam :)

    ReplyDelete
  2. lumayan ni..!
    Terimakaseh sudi TAG nur...

    ReplyDelete
  3. banyaknya hadiah. rajin jaa berGA. ;)

    ReplyDelete
  4. wah... nama deqla di situ..hihi..insyaAllah xde ape2 deqla join yer.. kena like page gak ke? kalo bab kena like page ni payah sikit la sbb opis fb lunch our je..huhu.. apapun, tq tag n good luck! :)

    ReplyDelete
  5. join jgk ea ja..same la kite..jom target kite nk mane..hihihi..byk kategori ni

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,
    salam cupcakes...

    Thanx sebab join GA Lyeen..:D
    U olls boleh bw kat peserta lain2 untuk kumpul komen paling banyak ok..:D

    Link: http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Happy blogging and good luck..:D

    ReplyDelete
  7. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmennnn,byknyo adioh,juling metar butir mato @_@

    ReplyDelete
  9. hehe terima kasih ye kak sebab join.. ngeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  10. perghhh
    hadiah dia menarik gilerrr
    selamat bersegmen Jaa.gud luck hokayy :)

    ReplyDelete
  11. kalau dapat halfmoon sakura tu mesti bestttt ! gud luck !

    ReplyDelete
  12. menarik tul hadiahnya..good luck ja

    ReplyDelete
  13. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html
    singgah yer dan komen segmen yg sama..

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma ^_^
    Jadi follower #1251

    http://www.duniawilma.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. wahhh beshnyer adiah dia..ade shwl,tudung sume..hehe..cam nk join jgk jer... ;p

    gud luck cik jaa ^_^

    ReplyDelete
  16. Dari GA yang sama... balas kunjungan


    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen yg sama. jom singgah sini dan follow juga :)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. dtg BW, gd luck ea, dr segmen yg sama
    :)

    http://www.eynavsnanie.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. good luck akak . yaya dri GA yg sama . dan trima ksh sebb comment d yaya punya post . yaya follow akak . follow yaya balik :)

    ReplyDelete
  20. muja jenjalan kejap,, tq for visiting my blog,, you are so very appreciated,, i follow here :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  23. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  24. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...