kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 December 2012

Gambar Yang Pelik-Pelik (1)




bulatan mana yang berputar paling laju?

sumber : facebook


klik like kalau suka gambar ni.

15 comments:

  1. hihhi..pening jap :p .. pandai dorang berilusi kan :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. suka main tgk2 gmbr camni, the power of optical illusion,, (^___^)

    ReplyDelete
  3. peninglah jaa...rasanya yg ke dua sebelah kiri tu laju..haha

    ReplyDelete
  4. Bulat tu kot yang berputar. Hehe

    ReplyDelete
  5. cikna nampak sama je. adakah cikna menghadapi masalah mata. hihi..

    ReplyDelete
  6. Ilusi mata...yg x pusing bole jd pusing...kepala pun ikot pusing...huhuhu

    ReplyDelete
  7. adehh..sama je nur tgk..
    lama2 tgk jadi fening...

    ReplyDelete
  8. nmpk mcm sama je lajunya. hehe. naik tebeliak dah mata ni. ^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...