kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 December 2012

Hadiah dari Blogger


salam sayang untuk semua pengunjung blog jaakechik corner! kali ni jaa nak post mengenai hadiah yang jaa terima dari 2 orang blogger. lama benor duk peram pic ni, baru hari ni dapat postkan. kena percepatkan post segala entry di draf sebelum masuk ke tahun baru... hihi.



poket kalendar & penanda buku


yang kat atas tu jaa dapat dari blogger Mr & Mrs Rongoks. cute kan. rajin dia tempah tau. mesti mahai gak rege dia tu. bookmark yang dia bagi tu sgt berguna untuk jaa selit kat celah buku belajar dan buku novel jaa. poket kalendar tu pun boleh jaa tepek kat meja/dinding workstation jaa kat ofis.. hihi. tengkiu yer ika! 



 patung lion (nama sebenar tak tau..hihi)


ni pulak blogger Ct Cheery yang bagi. kemain seronok fikri dapat patung lion tu tau. even geli ngan bulu di keliling leher lion tu dia tetap main gak. kadang-kadang peluk sampai tertido pun ada. hihi. lion tu sebenarnya kita boleh masukkan tgn kita kat dalam tu. so, bila kita gerakkan tgn, jadi lion tu seolah2 bergerak2 la. santekk! tengkiu yer cheery!



p/s : perasan tak? huruf Q terbalik di motor fikri dah diubah semula..hihi..


22 comments:

  1. aci la ni. mama & fikri dapat hadiah. hihi.. aah dah betulkan ke jaa?

    ReplyDelete
  2. sis pun dapat gak poket kalendar & penanda buku tu :)

    ReplyDelete
  3. heheh,
    bertambah rapat hubungan antara blogger bila macam ni kan.

    ReplyDelete
  4. tahniah.....





    nak tau tak..
    sampai hari ni ita duk tunggu alamat jaa....tapi tak bagi jugakkk....
    entry teka haga...
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. tahniah jaa...best nye dpt hadiah2 yg cute tuh..

    ReplyDelete
  6. WAHH .. UNTUNGNYE DAK BOBOY NI .. COMEL JE .. CUTE ..

    ReplyDelete
  7. wah wah.. tahniah ye sis dapat hadiah dari para blogger!!!!

    ReplyDelete
  8. tahniah. syoknya dapat hadiah. hihi

    ReplyDelete
  9. Wahhh untung jaa dapat hadiah dari para blogger. Fie tak pernah lagi dapat apa apa since join blogging nie. hehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak jaa.. Seronok kn ble dpt gift dr sahabat blogger ni :)

    ReplyDelete
  11. u r welcome jaa..thankz for the entry

    ReplyDelete
  12. Tahniah Jaa..comelnya patung lion tu..

    ReplyDelete
  13. Mv pun dapat dr ika...wah comelnya bby

    ReplyDelete
  14. wahh..dua2 dapat hadiah..!
    syoknyaa.. :)

    siapa yg betulkan huruf tu..?

    ReplyDelete
  15. tahniah jaa :)
    xsempat nk minta kat ika satu hehee :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...