kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 December 2012

IKLAN : FELLINA VITAMIN C + PURE COLLAGEN



KANDUNGAN/ BAHAN UTAMA :

1. Kolagen marin / Collagen asli - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

2. Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

3. Vitamin C - Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

4. Ekstrak sitrus - Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit


FELLINA VITAMIN C + PURE COLLAGEN (5000 MG) 
RM85 semenanjung, RM90 sabah sarawak
free postage
30 BIJI KAPSUL /kotak (1biji sehari)
Reg no : ULUKM/1542/12 Halal ref No : 150127-PR

no phone :  0193742380
(rakan facebook jaa)

DOS & CARA PENGAMBILAN : 

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.


FELLINA INCHCLOSS :

RM75 semenanjung, RM80 sabah sarawak
free postage

1) Lotion ni sangat wangi dan tak terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda.
3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil atau menyusu.
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!
5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30 juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..


Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh cuba sekarang...jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! Inchloss sangat selamat dan berkesan! Inchloss lotion by felinna utk hilangkan lemak2 berlebihan , melembut dan merawat kulit badan agar lebih sihat, flawless, wangi semulajadi dan slim. 



Jika berminat, sila ke : Facebook Dila's House untuk booking order!

12 comments:

  1. ramai org duk mkn bnde ni skrg kan. tak berani nak cube. huhu.

    ReplyDelete
  2. jaa dh try ke?cikeyra teringin nk try jgk,tp masih lg dlm keadaan survey.hihi

    ReplyDelete
  3. wuhuuu.... bisnes da pulak skang...

    ReplyDelete
  4. dua ni produk tgh laris skrang ni kan :)

    ReplyDelete
  5. Inchloss tu mmg dok menggoda M ni....

    ReplyDelete
  6. tgh pemes nih :)

    erkk yg vit C tu kan..xde diskaun ke?hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Dah beli felinna inchloss.tgah guna la ni.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...