kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 December 2012

lawak santai

suatu petang di sebuah kampung,
aku terdengar perbualan antara anak dan bapak :

       anak : ayah,dalam bahasa inggeris ayah ape?

      ayah : father..kenapa?

      anak : owh..kalau emak pulak?

      ayah : mother

      anak : kalau emak tiri?

      * si ibu terdgr lalu berbisik ditelinga ayah

       ibu : motherfucker!!!

p/s : moral of the story?

~ayat tu very sensitif untuk wanita tau...kikiki

 
klik like kalau suka :D

25 comments:

  1. Betul punya marah si emak tadi !! hahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe..tp xbaik ckp cmtu juga dpn anak2 hehe

    ReplyDelete
  3. marah sagt si ibu bila dgn mak tiri ni..

    ReplyDelete
  4. hahaha memang sangat sensitive... tp memang tak suka pun ada tiri2 ni... serius!

    ReplyDelete
  5. jawapan mak mmg tak bleh blah. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. hahaha ! tudia .. itu lah perempuan :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha...deqla pun ade mak tiri tau...opss mak mertua tiri derr...mak kandung hubby dah lm meninggal..

    ReplyDelete
  8. Hahaha memang lah perempuan paling pantang dengar benda macam tu

    ReplyDelete
  9. hahaha. penuh emosi duk translate tu. :)

    ReplyDelete
  10. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Terkadang yang membatasi diri Anda bukan ketidak mampuan dan kekurangan, melainkan dari kemauan Anda sendiri
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

    ReplyDelete
  11. memang sensitif rasa mcm nak pijak2x aje owang gelar kita begitu..hehe

    ReplyDelete
  12. Ha ha...tiri2 ni sensitif kan Jaa..

    ReplyDelete
  13. hahahaaha
    berbulu je kan telinga bila dgr..hahaha

    ReplyDelete
  14. haha.. sensitif bila mak dengar yea..hehe

    ReplyDelete
  15. jawapan mak tuuu..
    agok2 laaa...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...