kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 December 2012

Majlis Kawin Mek Zura THR GEGAR!




akhirnya kawin jugak si mek zura kembang kuncup kesayangan aku nih..muahaha... jaa benornya minat giler ngn deejay Thr Gegar yang sorang ni tau... sokmo jer dengar Thr semata-mata nak dengar kak zura ni berceloteh tetiap petang. dengar dia berceloteh tak boring...boleh wat kita senyum sensorang bila dia duk potpet potpet ngn pemanggil. macam-macam topik yg dia reka untuk kita sama-sama berkongsi cerita.. dia memang deejay pebret jaa korang tau dak....


tema merah putih, cantik giler!


kalau kat kelate rasanya channel Thr Gegar memang femos amos laa..tak tau la pulak jaa kalau kat tempat korang. mungkin ada yang tak pernah dengar kot. tapi kalau di kawasan pantai timur stesen radio ni memang top! jaa suka dengar THR. dah kata jaa ni ore klate jati kan..? mesti la suka stesen radio nih..... lebih sedap dari manis fm, kelantan fm bahkan kalau nak bandingkan ngan hot fm kelate tu pon jauh lebih sedap THR ok... hihi...~overkah aku?


hari ni kak zura dah pun selamat jadik bini orang. hihi. dah kawin pun dia dengan pasangan pilihannya, Mohd Shukrey....tahniah..tahniah... kat atas tu antara beberapa gambar yang sempat jaa cilok dari pages thr gegar tadi. tak banyak pong gambar yang ada. tapi kira ok lah kan dari langsung nan hadoo.... alhamdulillah semuanya dah selamat. 2 kali lafaz jer terus sah.

kak zura berposing di konti ~mintak no tepon boleh? kikiki.

doa jaa untuk kak zura semoga jodoh berpanjangan...semoga berbahagia selalu.... lepas kawin jangan ko berenti keje lak yer! meroyan sume pendengar THR nanti.... kikiki... akak memang best! kecek klate sokmo.... jaa suuuuko! ~trademark kat zura tuuu....heeeee.... btw, selamat pengantin baru!





15 comments:

  1. ni betul2 minat ni. cikna tak dgr thr sbb ada lagu hindustan. huahuahua..

    patutla sokmo tulis jaa suuuko! huhu..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya pelamin iwan nie, semalam fie tengok doh iwan publish di facebook dia. Haduiiii pengantin pun comel dooh, kena tema tu dengan kulit dia.

    ReplyDelete
  3. serupooo lah kito.cikji minat sguh eh dio. kadey2 suko sore duk dgr dio potpet potpet.kecek byk sungguh pahtu slang slang kelate cikit.haha

    ReplyDelete
  4. mmmg lawa tema dia. tmbh2 pgantin pon lawa. hehe. shu x pnh dgr lg. hihi

    ReplyDelete
  5. skalai tengok mcm pelamin i city

    ReplyDelete
  6. wahhh selamat pengantin baru.. superb cantik.. suami dia pun handsome

    ReplyDelete
  7. tak dengar sgt THR ni. huhu. moge berkekalan la ye dorang. ;)

    ReplyDelete
  8. dulu-dulu selalu gak layan THR ni.
    Tapi THR hindi je la. Huhuhu.

    ReplyDelete
  9. wah..dah kwen dah dia. tahniah
    suka gak dengar thr gegar

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru.. :)

    Nur selalu dengar Hot.Fm...

    ReplyDelete
  11. Cantiknya Mek Zura tu yek...tahniah buat pengantin..

    ReplyDelete
  12. selamat pengantin baru..
    ai x dengar THR..
    selalu dgr Hot ato Suria je :)

    ReplyDelete
  13. Kawe dok rjin dgr radio.hehe.btw come lote dio nih.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...