kelab blogger ben ashaari, KBBA,

09 December 2012

ohh...my assignment!


salam dears.

selamat berhujung minggu bagi yang bercuti. yang bekerja tu selamat bekerja yer. jaa pulak off day hari ni. duk umah jer tak kemana-mana. so, ada masa sikit utk blogwalking. hihi. yang belum sempat jaa terjah tu, tunggu yek. kejap lagi aii datang... 

jaa benornya bizi sikit, skang ni tengah rushing duk siapkan assignment. ada 3 yang tengah duk siapkan, dateline pulak memang dah dekat giler dah ni. adehh... sungguh rasa tak cukup masa 24jam tu. rasa nak tambah jer 4-5jam lagi..huk..huk..

muda-muda dulu taknak belajar. dah ado anak baru terhegeh-hegeh nak belajar balik. adoii laa. haruu sungguh rasanya. tapi nasib baik cepat gak sedar, kalo lah hari tu tak start lagi mungkin hari ni aii tak sambung lagi. sudahnya, sampai ke pencen ler duk di takuk yang sama.




assignment sains politik : kena buat esei mengenai Konsep Kedaulatan. panjang esei pulak tidak kurang dari 4000 patah perkataan...adeh... boleh patah jari duk menaip tau dak. kot celah mana aku nak amik isi tu ntah ler... yang pasti memang muntah hijau la aku pasni duk ngadap subjek ni..... sob..sob...



p/s : ada sesiapa berminat nak wat pjj di usm?

20 comments:

  1. Meh sini eiqa tolong..
    tolong tengok.. :P
    hehehe

    ReplyDelete
  2. 4k word? ishh. jenuh la nak mengarang. heee..

    btw, goodluck sis :)

    ReplyDelete
  3. stop stop la taip entry blog,taip asgment plok,kihkih..stress ko dop bilo asgment bertimbun??

    ReplyDelete
  4. wahh cik jaa..subjek apa tu..psl negara lagi tu..mmg perh otak nk wat ayat suma nti ni..huhu

    apapun gud luck dlm mnyiapkan asgment tu ye =)

    ReplyDelete
  5. rajinnya.. syiela jenis malas nak sambung study.. kalut ngan ank2

    ReplyDelete
  6. Selamat menyiapkan assigment jaa..

    ReplyDelete
  7. haha selamat menulis esei kekeke

    ReplyDelete
  8. teringat dulu wat esei pjg masa STPM. Pengajian AM dgn BM..

    ReplyDelete
  9. gud luck jaa...selamat mengarang esei hehe

    ReplyDelete
  10. GO GO AKAK .. GUDLUCK TAW .. SEMOGA BERJAYA :)

    ReplyDelete
  11. alahai ciannya..takpe dear,menuntut ilmu sampai ke akhir hayat.banyak faedah dan pahalanya.. :)

    good luck dear :) kesihatan jangan abaikan :)

    ReplyDelete
  12. slow2 kak jaa, gear 3 pun ok dah. dr tak gerak langsung kan.. Jangan tension2, kang kalau stres xblh nk fikir pulak dah..

    ReplyDelete
  13. wahh tebal2 semua buku. selamat mengarang jaa. never give up! huhu.. siap bg semangat lagi ni.

    ReplyDelete
  14. seronoknya dapat blaja lagi.teringin gak nak sambung blaja :)

    ReplyDelete
  15. Lah jaa belajar lagi? Dimana. Takpe lah jaa, tak pernah lewat pun untuk timba ilmu. huhu. Goodluck :)

    ReplyDelete
  16. Teringat plak assignment Sains politik masa dok study ulu hi hi..

    ReplyDelete
  17. pelan2 buat jaa..
    lama2 siaplah tu...

    nur dah lama tak belajar..bila tgk buku2 pasal study boleh jadi blurr..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...