kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 December 2012

Ole-Ole Langkawi


 ole-ole dari langkawi
hadiah dari my abang ipar...
langkawi ooo langkawi...ntah bila ler giliran aku nak kesana..
sob..sob...T__T


hanya entry ringkas untuk hari ni yang mampu jaa buat. jaa mintak maaf banyak-banyak pada semua blogger yang drop komen... jaa mohon maaf sebab memang takde masa lagi untuk balas jejak korang. kelmarin marathon siapkan Assignment Politik dan hari ni pulak settlekan Assignment Bahasa Melayu.... alhamdulillah semua dah siap...tunggu nak pos laju jer besok.... :)

 
 

21 comments:

  1. coklattttttttttt memang bestttt !

    ReplyDelete
  2. Wah.. Nanti giliran kak jaa pergi boleh la borong periuk belanga pulak :) hehe

    ReplyDelete
  3. sy pun dpt ole2 coklat dr kakak ipar..dia baru blk dr langkawi jugak...heheehe

    ReplyDelete
  4. teringin jugak nak gi langkawi tapi xleh jugak2 nyer..

    ReplyDelete
  5. er.. ok je sebenarnya header tu.. cuma..mungkin boleh letakkan doodle instead of letak gambar betul.. :) pendapat sahaja..

    ReplyDelete
  6. Nsib baik cokelat daim xdok.klu x gak,terliurrrrr

    ReplyDelete
  7. bestnyer dapat ole2 dari langkawi.byk lak tu

    ReplyDelete
  8. cokalt tu dah tentu kan..syurga coklat lgkwi tu.bleh vengonggg kalo nk pilih :)

    ReplyDelete
  9. adik pun br balik holiday langkawi. mewah betul ngan coklat. huhu..

    ReplyDelete
  10. insyallah akan ke lgkawi holiday nnt jaa hehe..mrncg jela xtau jd or x..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. coklat..sedapp.!
    nanti jaa dapat gak g sana..tggu..!

    ReplyDelete
  12. nanti kita p sma2 eh. hehe. header ok ja shu tgok. :)

    ReplyDelete
  13. Wahhh byknye...kena kongsi nih...huhu

    ReplyDelete
  14. mohon pos sini satu bar chocolate tu..mohon mohon..heee

    ReplyDelete
  15. Kalau mai Langkawi ni x sah kl x borong cekelat kan Jaa..

    ReplyDelete
  16. nak dark coklat. hehe. emm dap dap dappp. :)

    ReplyDelete
  17. nak dark coklat. hehe. emm dap dap dappp. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...