kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 December 2012

PAKEJ ALPHA LIPID SD2 YANG MURAH


pakej alpha lipid sd2, sd2 paling murah, kebaikan sde, alpha lipid murah, produk alpha lipid, harga terbaru alpha lipid sd2, pakej paling murah alpha lipid, murah dan jimat,

Alpha Lipid SD2

Harga serendah RM150
( t & c applied )
untuk tempahan hubungi : 010-4329812 (SD LADY)
FACEBOOK : KLIK SINI


*********************************************************


Apakah Alpha Lipid SD 2?

Alpha Lipid SD2 merupakan produk pelangsingan yang terkenal di New Zealand dan sekarang ini tengah hot dan hebat dalam pasaran Malaysia. produk ini di formulakan berdasarkan konsep penyimpanan protein dan ketogenik yang telah dikaji secara klinikal oleh sekumpulan ahli perubatan daripada Harvard Medical Universiti dimana penyelidikan yang dilakukan didapati selamat dan berjaya.

produk ini berjaya menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia dan memegang catatan terbaik itu di World Guiness Book of Records. produk Alpha Lipid SD2 ini berfungsi mempercepatkan penurunan berat badan secara efektif tanpa kesan sampingan.

                   -  Produk berasaskan kacang soya yang berprotein tinggi
                   -  Menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan
                   -  Hanya lemak yang dibakar tanpa mengganggu perut
                   -  Boleh mengenyangkan kerana kaya dengan fiber
                   -  Tidak mengandungi pemanis tiruan dgn kata lain tiada perisa
                   -  Setiap hidangan memberikan 10 gram protien
                   -  Meningkatkan kadar metabolisme dengan ekstrak Green Tea
                   -  Membekalkan lebih tenaga kerana kadar nutrien yg tinggi
                   -  Merampingkan perut anda tanpa perlu berlapar!
                   -  Mencantikkan kulit sebab mempunyai kolagen soya yang terpilih           
    
********************************************************* 


1.) nak diet jangan sampai berlapar, kena ler makan jugak, lebihkan protein seperti ikan, ayam, daging dan telor. pastu lebihkan jugak sayur, buah-buahan, susu/soya dan jugak kekacang.

2.) kurangkan makanan yang berkarbohidrat tinggi seperti nasi, mee, roti, gandum dan etc..etc... (yang berkanji) dan pastikan jugak lebihkan minum air putih byk-byk...

3.) senaman jangan tinggal. kena seimbang la kan. takdak gunanya duk jaga makan aja. pastu bangun, tido bangun..tido. tak jadi jugakkk...pastu mula la kata produk tu, produk ni,  tak menjadi.... :)

4.) paling penting kena disiplin, jangan hangat-hangat taik hayam jer... kena maintain dan berterusan menggunakan produk Alpha Lipid SD2 ni baru menjadi. jangan belum habis setin dah stop.bila boleh kurus kalau macam tu kan?


PAKEJ LENGKAP ALPHA LIPID SD2

2 tin ALSD2/Lifeline
+Keahlian Seumur Hidup
+Shaker

+Buku Panduan Diet
+Starter Kit
+Cooler Bag 
HARGA : RM380 INCLUDE POSTAGE
> ORDER NOW <





17 comments:

  1. kalau CF minum ni, makin keding la jawabnya. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. jaa jual ke ni? glemer produk ni skrg. byk tgk kat fb.

    ReplyDelete
  3. Kalau anak dara elok ke minum fie memang tak berani sangat ambil diet pil or susu macam nie sebab rasa boleh usaha sendiri. hehe

    ReplyDelete
  4. adik ipar ema pun agent SD2..tp ema tak minum SD2 utk kurangkan berat badan..gara-gara tak minum apa jenis susu..malah air letak susu pun tak minum..hehehe

    ReplyDelete
  5. jaa jual ye..
    nur xminum susu..
    penah cuba...tapiii...hihihi

    ReplyDelete
  6. nak try tapi tak ter try..
    huhuhuh

    ReplyDelete
  7. Deqla x perlu la kot sbb misi deqla nk gemok..tp tgk byk khasiatnye tu..so, yg kurus xleh try ke? huhu

    ReplyDelete
  8. dh byk tgk kawan promo produk ni kat fb. ;)

    ReplyDelete
  9. dah nak kawin nti baru nak beli,,hehe
    *gatai

    ReplyDelete
  10. taknak diet,,taknak taknak ~nak gemukkkk...kikiki

    ReplyDelete
  11. Dulu dah try SD2... Tapi x menahan la rasanya...

    ReplyDelete
  12. bab2 susu ni kak fieda mmg tak boleh telan..kawan minum mmg berkesan..slim dah badan dia..

    ReplyDelete
  13. shida mnum produk herbalife je jaa :)

    ReplyDelete
  14. Diet n snaman memg perlu..byk dgr testimoni kta bguskn.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...