Pages




02 December 2012

Satay Wakaf Bharu


tempat makan wakaf bharu, stay wakaf bharu, tempat makan di kelantan, satay kelantan, satay sedap di kelantan, makanan kelantan, tempat makan best di kelantan

salam dears! dah makan ke? meh makan satay meh...kikiki.... tu Satay Wakaf Bharu. dekat ngan stesen keretapi. hihi. sila la terliur yer...kah...kah..kah... femes gak la kedai satay tu kalo area wakaf bharu. tapi takde ler sampai menjilat lidi! ngeee..... banyak tu RM5. murah dak?

jaa saje up entry makananan hari ni, sebab jaa benornya tengah amik mood untuk start tulis blog balik. seminggu tak berhupdate. bukan jaa berholiday tapi jadi bibik (dapat anak sedara baru) tapi yang tu len kali jaa cerita okeii... hari ni tulis sikit dulu, mood terkelauuut bila dah lama tak menulis! hahaha....

klik like kalau suka.

28 comments:

  1. jaa nak satay sikit... terliur tengok...

    ReplyDelete
  2. huishhh bg ena mahal la juga byk tu rm5... maybe sekali dengan nasi impit kot.. hehehe.. sedapnyaaaa sis, kuah dia melimpah ruah!

    ReplyDelete
  3. as salam

    nampak sedap tapi kuah dia manis tak?
    nampak mcm kuah balck pepper..nice:)

    ReplyDelete
  4. sedapnya sate. kitorg selalu beli mkn kat rumah je. cikna lagi suka sate razak.

    bz wat mende tu jaa?? :)

    ReplyDelete
  5. perghh..satay tu jaa..feveret hehee.. :D

    ReplyDelete
  6. rm5 skali ns himpit eh?
    kalo satu cucuk bapa kupang?
    kalo bwh 4 kupang kira murah la..kalo ats 5 kupang..kira mahal lerr :)

    ReplyDelete
  7. halamak jauhnyeee..kalau cmni, tlg kirimkan jela salam kat sate wakaf baru *tenyeh2 mata* hehehe

    ReplyDelete
  8. pernah gak member ajak makan satay kat situ. dia kata sedap. tapi xkesampaian.huhu

    ReplyDelete
  9. wan rasa rajin gi makan sini.

    kedai tu lepas kita masuk simpang wakaf bharu, gi straight kejap,dah sampai owk?

    ReplyDelete
  10. wah sukew,murah lah,kuah kacang tu kan buat cheery terliur..huhu

    ReplyDelete
  11. perrgh. lapanya meleleh airl iur tgh satay ni. huhu.

    ReplyDelete
  12. alahaii. perot tgh lapor ni..tgk pulok sate feveret ni...tergoda sungguh laa..

    ReplyDelete
  13. nyum3~~ kena tggu blk klantan ni nk mkn jugok ;D

    ReplyDelete
  14. huihhhh. lame tak makan sate. gulp.

    ReplyDelete
  15. cikeyra dgn satey pantang sikit...pantang tengok..huhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Buku Denaihati