kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 December 2012

Sudoku...Minatku..



GAME SUDOKU? tau ke korang apa itu sudoku? hope tau la ek. kalau tak tau, sila google... T__T tapi ramai dah tau kot, sebab dalam henpon pun berlambak jer ado menan ni kan? tapi jaa prefer yang dalam buku. lagi best dan mencabar! boleh conteng-conteng. hihi. jaa benornya minat main mende alah ni masa awal tahun lepas kot. kawan yang perkenalkan. memula nak faham dia punya rule tu kemain payoh lagi tau... memang pening giler! tapi skang aii dah expert! ~tolong percaya plisss!


Ni buku sudoku yang jaa baru jer beli masa nak gi ofis beberapa hari lepas. lama betul tak beli, sejak dah ada anak ni. tertarik sebab ada contest. hajat hati nak try siapkan and hantar penyertaan. tak tau ler ada rezeki ke tidak. saje mencuba nasib.... sape kat sini yang minat game nih? cer angkat tangan tinggi-tinggi? game ni mudah je nak siapkan kalo faham step nya tapi ada gak yang payah bila mencecah level yang over expert.... masa tu jenuh ler duk pikir. nak tercabut biji mata duk tenung nombor!



p/s : ada yang minat sudoku ke kat sini?

14 comments:

  1. Sama la kita. Minat sangat-sangat game sudoku ni. Pernah beli buku sudoku jugak, tapi yang lain la. Dalam paper pun boleh :) Hehehehe

    ReplyDelete
  2. minat juga main sudoku ni,,, member yang perkenalkan.. tapi sy tak expert pun...

    ReplyDelete
  3. huhu. tak pernah dgr pun game ni. ketinggalan betul la ambe ni. ;)

    ReplyDelete
  4. saya pun peminat SUDOKU nie tau..dl masa study sgt aktif bermain,ms tue cilok dr newspaper jea.sambil tunggu mkanan smpai sambil berSUDOKU..tp sekarang dah jarang sgt main..hukhuk..

    ReplyDelete
  5. minat giler main sudoku ni dulu. nak kemana2 mesti kepit buku ni sekali. ada masa selang je main. skrg dah lama tinggal. tp expert lg kot. kdg2 main online je. hihi..

    ReplyDelete
  6. xminatttt sbb jenis xberapo nk cerdik alah ko nombor2 ni,peninggg. i dun like maths.kihkih

    ReplyDelete
  7. BESHH MEN SUDOKU .. TP KALO MEN LAME2 PENING .. HAHA

    ReplyDelete
  8. muka surat pertama memey mudoh . muka surat sterusnya makin payoh .. -_- mee mudoh putus asa . kikiiki

    ReplyDelete
  9. layan sudoku ni. bestttt. hehe. try la kak jaa. wish u luck! dpt hadiah lanje leee. hihi

    ReplyDelete
  10. Sumpah..!
    Nur tak pandai main ni..huhuhu

    ReplyDelete
  11. selalu la jugak main tp skang dah lama dah x main..kalo dulu sebut je soduku cnfirm tersenyum.hehehehe

    ReplyDelete
  12. Xpernah main.huhu.tp kalu number2 suka.nantilh ngejas main sodokunie

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...