kelab blogger ben ashaari, KBBA,

16 December 2012

T-SHIRT COUPLE : paling cantik & menarik!


salam dears! korang sihat ke hari ni?
18 hb ni dah gaji, masuk B.O.N.U.S lak tu..uikk..
kayo ler kita bulan ni kan..?? kikiki..
boleh ler shopping baju couple macam kat bawah nih. hihi.

Now, jaa nak share tentang satu Bisnes Online Baju T-Shirt Couple… owner dia merupakan rakan fb jaa. owhh…memang lawa giler arghh baju tuuu…meleleh air liur jaa tau…muahaha. Rege pun berpatutan. Corak pun pelbagai. Ada belang-belang. ada kartun. Ada yg bercorak L.O.V.E . Memang sesuai sangat ler untuk pasangan yang dilamun cinta. 
baju couple, t-shirt couple, baju paling menarik, couple paling cantik, design baju t-shirt untuk couple, harga baju couple, pakej baju couple, berapa harga baju cople


Code : 2127
Price : RM98.00/PAIR
FREE POSTAGE

Tapi yang dah kawin pun kalau nak pakai ok ape. Boleh jer beli. Boleh pakai time kuar jenjalan kat taman, jenjalan kat shopping kompleks ke. Heee…mesti cantik kan? kalau nak lagi menarik, cer pakai time gi honeymoon atau holiday…. Hoho.. Masa tu percaya laa…sume mata tertancap kat korang jer…. Bukan sebab seksi, tapi sbb baju tu cantik dan menarik! So, nampak unik!

 CODE 9139
RM80/PAIR
FREE POSTAGE
Code : 9425
Price : RM80.00/Pair
FREE POSTAGE

Pada yang tengah pening lalat duk cari hadiah birthday buat kekasih hati tu, boleh jer order baju couple ni. Kalau jaa laa kan..memang sonok ler kalau en.suami surprisekan jaa dengan hadiah baju couple yang comey-comey gini nih. Nak lompat jer tinggi-tinggi, kalo boleh hari-hari nak pakai baju yang sama…kah..kah..kah…

CODE 3567
RM90/PAIR 
FREE POSTAGE

Korang yang teringin tu, jom ler booking sekarang. Baju couple ni ada pelbagai version. lengan pendek, lengan panjang, round neck, v neck sume nya ada heh. Warna pun bermacam pilihan. Pelbagai saiz pulak tuu…korang jangan lupa tau kalau berminat jemput ler order dengan owner Baju Couple ni. Boleh tengok pelbagai baju T couple termasuk sweater! Fuhh…konfem korang tergoda!

Jom tempah skrg di : Facebook Baju T-shirt Couple
No. telefon : 012-9682965

30 comments:

  1. berkenan niee . boleh la nak tempahh :D

    ReplyDelete
  2. comei...
    wahhh mokcik kaya la 18 ni kan..bestnya dpt bonus :)

    ReplyDelete
  3. cantik baju. wah jaa kaya eh nanti. boleh la pau sikit. hikhik..

    ReplyDelete
  4. baju superman dgn gmbar jari tu best hehee :D

    ReplyDelete
  5. cantikkk..!
    sape de couple bolehlah beli.. :)

    ReplyDelete
  6. baju spiderman tu smart. bekenan tengok. solo punya xdak ka k.jaa? ;D

    ReplyDelete
  7. Kawinpun couple.berkenan.cntik designnya.

    ReplyDelete
  8. perghhhhhh. harge pun mmg cantik terletak kan deqla. huhu.

    ReplyDelete
  9. cantikny baju couple belang2 tu..soo colourful~

    ReplyDelete
  10. Assalam. Nak tanya baju CODE 9139 ada lagi tk? berminat pulak

    ReplyDelete
  11. @MIERAMEYA untuk tempahan baju, anda boleh inbox ke facebook pages ini ya :

    https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

    harap maklum. :)


    sincerely,
    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  12. @shuhadaothman utk itu shu perlu inbox facebook pages owner dia yer shu,

    https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

    harap maklum. :)


    ReplyDelete
  13. @syafiqah zuhari untuk tempahan baju, sila inbox ke facebook pages ini ya :

    https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

    harap maklum. :)


    ReplyDelete
  14. nak tanya?? baju kemeja couple colour biru2 laut ada tak mcm kain jeans tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebarang pertanyaan, sila inbox ke facebook pages ini ya :

      https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

      harap maklum. :)

      Delete
  15. baju kemeja couple jeans colour biru cair ade tak?? nak beli nih...

    ReplyDelete
  16. Harga tuk 2 bju kew?? Laki n prempuan.. Kew sehelai RM 80

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebarang pertanyaan, sila inbox ke facebook pages ini ya :

      https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

      harap maklum. :)

      Delete
  17. Replies
    1. untuk tempahan, sila inbox ke facebook pages ini ya :

      https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

      harap maklum. :)

      Delete
  18. Replies
    1. untuk tempahan, sila inbox ke facebook pages ini ya :

      https://www.facebook.com/dhiyacoupletshirt

      harap maklum. :)

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...