kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 December 2012

Window Shopping


anak bujang jaa sorang tuu semakin expert berjalan tau. jarang benar nak terjatuh. melaju jer bila berjalan. kat rumah jaa tu pon. merata dia pergi. bab ke dapur jangan citer ler. bukan sebab nak tolong jaa masak. tapi melaju nak ke bilik mandi. huh. suka benar tuju ke situ. ~risau sungguh!


lawanya basikal ni, wat rempit ok gak ni...hihi.


ishh..bola pon ada laa...tapi berat!


testing...testinggg....

hari tu masa ke stadium pandai tau dia berbelit kat area orang jual belon udara (gas) tu, bila kita dukung nak teruskan jalan. dia asyik jugak duk tunjuk2 kat belon tu. mulut pulak tak benti duk potpet2 bahasa dia. ramai sungguh bebudak duk giler belon ni. bermacam kartun ada. angry birds, ben10, boboiboy laa...comey2 belaka. dek kesian kat fikri, akhirnya beli gak laa 1... ~melayang RM5.


banyak nya bear kat sini
nak amik satu laaa...boleh tak mama?

huk aloh, jatuh pulak dah
ishh...hidup ke bear ni nih?

pastu bila ke shopping complex pulak. menonong jer jalan takmo kita pegang dah. akhirnya bukan dia ikut kita. kita pulak duk ikut bontot dia. suka sungguh dia ke rak mainan. adoii... kecik macam gini dah pandai tau. besar esok2 tah camana laa... haha... risau! jangan ko bantai meraung terguling-guling udah ler nak yer.. malu mak ko ni nanti. gulpp! ~2x risau...


klik like kalau suka.

21 comments:

  1. kih3 umo camni mmg nak explore sana sini.excited....jenuh la mak dia dok kejar...hee

    ReplyDelete
  2. heee..biasalah..baru dapat kaki.. :)
    dia saja nak suh mak ayah dia kejar dia pula..hihihi

    ReplyDelete
  3. jenuh la jaa nak main kejar2 ngan fikri. of cos dia menang. huhu.. ni mesti tak suka dok dalam troli kan. huhu..

    ReplyDelete
  4. Haiiii anak lelaki nak jadi macam Daniel Bego tu kot jaa, jadi perenang. hehehe

    ReplyDelete
  5. haha pahni puah mitah la,hero xsay jln pgg2 ni.nk gerok sdri.

    ReplyDelete
  6. orang baru dpt kaki mcm tu lahhh. penat nk kejor. hee.

    ReplyDelete
  7. comel adik tu ,folo u ,i'm newbie

    ReplyDelete
  8. Atototo... comey jeeee anak akk tu... bila dah dapat jln, memang kita yg penat kan??? kadang kadang hairan, budak2 ni tak reti penat ke.. hukhuk...


    btw, akk sy ada tag nama akk kat GA yg sy join ni.. jom la join, teman ena.. hehehe


    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. la window shopping jea ker..hehe
    budak kalau berjln mmg la suka yea. . harap2 tak mengamuk nak mintak mak beli brg la nnt..hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha.. dia yg bawak jaa jenjalan eh... kena ikot muntot dia..mcm xpert pulok dia nk bawak jln tu.. haha..nk beskal rempit satuuu... :p

    ReplyDelete
  11. comeynya fikri.hehe.merata dia berjalan..

    ReplyDelete
  12. jangan wat malu mama sudah yeh fikri?..mcm anak sedara cheery merayu meraung nanok mainan..cian mama dia jd perhatian owang.tak memasal dicop xpandai ajar ank..aduh!!

    ReplyDelete
  13. nasib dia tak meminta mahupun meraung nak kan barang tu..

    ReplyDelete
  14. uikkk..si kecik tu la yang paling sibuk kan...comil je...:)

    ReplyDelete
  15. Comelnya M tengok keletah Si kecik ni...

    ReplyDelete
  16. semua dia nak ye.... sama la situasi kita kalau kat supermarket :)

    ReplyDelete
  17. amboi si kecik tu kemain lg yer....rambang mata tgk mainan kan hehehe

    ReplyDelete
  18. amboi dak cik tu smua nk dicapai ye...hehe mainan plak tu smuanya..xpela cik jaa..sesekali beli..sikt2 je xpe.. =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...