kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 January 2013

ada orang rindu larrr...



wahhh... hampir 6 hari berjauhan, dah ada yang merindu laa.... muahaha. duk jejauh ni kengkadang best gak kan? boleh rasa rindu-rinduan... haha. kalau kat umah nak harap dia sebut rindu...? haramm! dah kata kan dulu, laki aii ni bukan stok romantik, aii lebiu u, u lebiu me... huhu...

tapi hari ni, hati jaa berbunga riang! jarang tau nak dapat ucapan rindu dari my en.suami ni. ayat ni sangat mahal di mulut dia. boleh dengar time berjauhan jer. masa kursus-kursus gini jer la dapat merasanya.... phewww... nak nangis lak bila jaa dengar wehh.... terharu beb!


p/s : en.suami penah pesan sesuatu kat jaa bila kitorang berjauhan.
nak tahu jom baca sini.

5 comments:

  1. kikiki..pesanan tu kena ingat sampai bebila...

    ReplyDelete
  2. ingat pesana tu jaa sampai bila2 tau hihihi

    ReplyDelete
  3. Ingat pesan tu x kira jauh atau dkt..jgn main mata haaaa.... :p

    ReplyDelete
  4. tak romantik tak apa.asal dua bertanggungjawab.

    sweet pulak bila jauh2 ni kan. boleh la dgr kata2 rindu tu..hehe

    ReplyDelete
  5. best tu sesekali berjauhan. time ni la bole mengada2 & beromantika ngan hubby. hehehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...