kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 January 2013

Asrama Kursus Intensif PJJ USM




inilah asrama yang jaa menginap untuk Kursus Intensif kali ni. 3 minggu kena stay sini sgt  selesa jugak la untuk kami. 1/10 bintang. muahaha. jaa dapat Desasiswa Aman Damai, blok K07 bilik 219. bilik kali ni bersebelahan dengan bilik semasa Orientasi hari tu. (dulu jaa duk di bilik 220).




tapi ada sedikit keistimewaan kali ni, kitorang dapat booked roomate kita. ohh sangat best. takder la aku nak mengomel macam dulu. menyampah sakan bila dia main ikut letak jer nama kita. ada yang roomate tak datang tu pulak terpaksa ler duk sensorang. hampeh betul!




kat sini dia tak bekalkan kita nasi bantal dan cadar so, sesapa yang nak tido yang selesa, sila la bawak sendiri. DIY. hahhaha. kalau takde cadar single, tiru jer macam jaa. alas jer ngan kain sarung/batik, muahahaha... tido pulak berbantalkan lengan jer... elok jer lena sampai ke pagi... kah....kah..kah.. oklah jaa nak study lak ni....babai....!



p/s :  nak tengok asrama jaa yang dulu? klik sini!

32 comments:

  1. ololo sedihnye..tp takpe lepas ni dah boleh make over bilik.. bagi lagi ceria :)

    ReplyDelete
  2. agak2 nye kan bape lai kain batik yg nak d gunakn tuk alas katil tuh? ...hahaha mmg kretip la jaa nih..

    ReplyDelete
  3. napa jaa tak bawa bantal kecik..
    study rajin2 jaa...

    psst..jaa menang brooch dekat blog kak fieda.. :)

    ReplyDelete
  4. hahah.kreatifla jaa ni,lapik kain batik..awsome sgt...

    ReplyDelete
  5. xjumpa pun jaa kan .huhu. fiza dh siap bawak cadar, selimut ,bantal dah .kikiki .xckp 1 bantal siap g beli 1 kat tesco :p

    ReplyDelete
  6. alalalala,,berbantal kan lengan je...nasib baik ade kain2 batik tu..

    ReplyDelete
  7. ololoo. sedihnyaa. huhu. takpe. janji boleh tidur dan selesa. :)

    ReplyDelete
  8. indah sungguh bilik awk...mcm kem askar...mana ek nk tempah kain cadar mcm awk punya tue??? huhuhuhu...nk gak pakai kt bilik sy kt saujana...

    ReplyDelete
  9. owh kena bawa sendiri cadar n bantal..mcm tu ker

    ReplyDelete
  10. Berbantalkan lengan sendri je la...huhuhu

    ReplyDelete
  11. aiii lapik kain batik je? bantal tak disediakan ke?

    ReplyDelete
  12. @Chic Na jaa dah tahu mmg xde bantal ngn cadar tapi saja malas bawak. wat berat beg jer...hihihi...

    ReplyDelete
  13. @Wanieys a.k.a IbuQalief yer le k.wani. jaa benornya mmg dah tahu, tp mls nak bawak hee...

    ReplyDelete
  14. @faizal indah la sangat! 10 star...hikhik...

    ReplyDelete
  15. @putris tak bawak, sbb mmg jaa xde cadar bujang...hehe...

    ReplyDelete
  16. @fizafantagirO waduh2x..tamaknya dia..haha... jaa next year insyaALLAH akan beli cadar single!

    ReplyDelete
  17. @Shida Radzuan mls nak bwk sbb tkut rumit time nak punggah brg..hehe. ~pemalas!

    ReplyDelete
  18. @Cik Eyra awesome yer? jgn tiru aksi tu dirumah yer.. kalo mak mertua datang rumah, terus reject nak wat menantu nanti...muahahahaa!

    ReplyDelete
  19. @Cik Nur takde bantal kecik benornya, yg besar jer ada, sbb tu jaa x bwk..hehehe.

    ReplyDelete
  20. Salam awak..sy ny udak lepasan stpm 2012..so, try la apply usm..pointer dpt 3.58 jew..agak2 dpt ke?

    ReplyDelete
  21. @Anonymous wslm, pasal pointer tu sy xtau ler pulak, sbb sy apply ngn spm jer... apa pun apply la dulu, maybe boleh jer kot. btw gud luck for you...

    ReplyDelete
  22. pernah tido dekat asrama usm ni. sbb ikut akak sedara pi sana,, hihi..

    usm mmg best :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...