kelab blogger ben ashaari, KBBA,

22 January 2013

baru dapat wifi....


salam sayang untuk semua pengunjung jaakechik corner! terima kasih kerana sudi membaca blog jaa yer. even tuan blog tengah merantau skang tapi takpe, ada masa terluang jaa akan update perkembangan semasa jaa...especially buat en.suami aii yang tersayang yang jauh nun di kelate....kui...kui...kui...

jaa baru jer dapat daftar wifi ni, 2 hari tak berfesbuk, tak berblogging, rasa seksa jiwa... muahaha.... ok stakat ni dulu tau... nanti jaa cerita lgi di lain entry ok. banyak benda yang jaa nak share dan story ngan korang ni...hihihi.... tunggu ya!


p/s : ada masa jaa update, kalo takde? fhm2 la ekk...

13 comments:

  1. selamat kembali jaa.. pergi mana tu?

    ReplyDelete
  2. hahahha...boring kalau takleh net kan...

    ReplyDelete
  3. Sabar mnuggu entry jaa strusnye .hehehe..

    ReplyDelete
  4. tiba2 jer rindu kat USM Penang.... Jaa nanti upload gambar2 kat sana yer....

    ReplyDelete
  5. kann..bila tak berfb n blogging, rasa macam kosong..kosong...kosong...
    hihihi

    ReplyDelete
  6. okes.noted!
    heheheehe kitaorg tggu 2nd update :)

    ReplyDelete
  7. erma shabila adik u ke ?

    ReplyDelete
  8. amboih seronok ye kak jaa sekarang ni , hehehe

    ReplyDelete
  9. Owh ...ok...dah bc pun story mory jaa tu..hihihi

    ReplyDelete
  10. dapat je update hari2. jadual xpack sgt eh.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...