kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 January 2013

Bloglist jan-feb 2013


Hari tu jaa ada wat satu entry mengenai pencarian 15 bloglist jan-feb 2013 kan? so yang dibawah tu antara beberapa blogger yang drop link mereka di ruangan komen. jaa ucap terima kasih buat mereka semua. hope antara mereka dapat blogwalking sesama sendiri lepas ni yer. boleh pakat berkenalan... ^_^

                      www.ainpunyeceritalah.blogspot.com
                      http://hazirahc.blogspot.com
                      http://saiafera.blogspot.com
                      http://miaduniaku.blogspot.com
                      http://www.sheeraya.my
                      http://www.alyabalqisstudio.my
                      http://sitinorhalizastory.blogspot.com
                      http://teenagersareawesome.blogspot.com
                      http://merepekgila.blogspot.com
                      http://nurull-syafiyqa.blogspot.com
                      http://www.syuhadasalleh.my
                      http://sitifaizahraini.blogspot.com
                      http://ibnuismaini.blogspot.com
                      http://najihah90.blogspot.com
                      http://rajafarah94.blogspot.com
                      http://www.kitatauke.my
                      http://cikpensil.blogspot.com
                      http://nurulazieyan.blogspot.com
                      http://bdox-crazy.blogspot.com
                      http://seneoritabaharin.blogspot.com
                      http://syawalsimpsons.blogspot.com
                      http://coratcoretkuini.blogspot.com
                      http://inicarahidup.blogspot.com
                      http://ceritasayastory.blogspot.com
                      www.msvelentine.my
                      http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com
                      http://zitaomar.blogspot.com

 
3 BLOGGER GATAL

 www.ladyainaa.com

 http://hezrina83.blogspot.com

 http://arjunapopkorn.blogspot.com


    jaa akan letak kesemua 27link diatas di ruangan BLOGLIST JAN-FEB jaa di sebelah kanan blog jaa ni ok. cuma buat 3 BLOGGER GATAL tu jer tak boleh, sebab link mereka sememangnya telah berada dalam bloglist kekal jaa dah lama dah. saje jer menggatal tangan nak drop link yer?~gediks!

    seperti yang jaa bagitahu dulu, jaa letak link korang kat bloglist bukan bermaksud jaa akan terjah kamu hari-hari, tapi kalau ada masa lebih, insyaALLAH jaa akan terjah blog korang ok.... bila ada anak masa sokmo jer terhad. nak blogwalking lelama pun tak sempat.. but i'll try my best! :) hihi.


    p/s : 2-3 hari ni jaa tak sihat. cuti BW. maaf yer. ada masa jaa terjah nanti.

    32 comments:

    1. ha, kan dah kena gatal sedas.haha

      ReplyDelete
    2. oh! link blog sy tak ade eh... haha!
      terlepas sudah... ^_^

      ReplyDelete
    3. hahahahhaa kan dah kena blogger gatal . kakakkaka

      ReplyDelete
    4. ada jugak blogger yang gatal erk..
      hehehhe

      ReplyDelete
    5. amek ko dapat pangkat blogger gatal sebijik.. bhahahahahahahahaha XD XD.. nak terjah blogger yg bertuah tu.. aaaauuuuummm...

      ReplyDelete
    6. ingatkan aper la yg gatal tuh.. hahaha

      ReplyDelete
    7. loorrr..xsempat nak masukkan link..
      apapun, cepat sembuh jaa.. :)

      ReplyDelete
    8. cepat sembuh jaa. panjangnya bloglist dia. ;)

      ReplyDelete
    9. http://www.nurulazieyan.my

      tk tau npe..tiap kali org ltk link sy..mst kuar post yg sgt lame...

      ritu sy drop link lame..ni baru tukar..

      sy try click dekat sidebar awk tu...tk keluar blog sy..

      ReplyDelete
    10. Alaa siannya. Cepat2 sembuh kak jaa

      ReplyDelete
    11. eh eh nama blog kita ada . Hehe terima kasih kak jaa . Dah lama dah letak kak jaa dalam bloglist sebenarnya ,hehehe

      ReplyDelete
    12. Alahai..tak sihat ke k.jaa. Get well soon! Cepat sembuh ye. Miss u! :)

      ReplyDelete
    13. hahaha. ada jugak yang gatal ye.
      nasib CF tak letak. huhu.

      ReplyDelete
    14. haha. tak dan nak jadi blogger gatal. ;)

      ReplyDelete
    15. waaaa . terima kasihhh jaa . hehe
      happy new year . moga sihat2 :)

      ReplyDelete
    16. waaaa . terima kasihhh jaa . hehe
      happy new year . moga sihat2 :)

      ReplyDelete
    17. thanks jaa :) btw, semoga cepat sihat

      ReplyDelete
    18. Danke, Thx jaa! :) May Allah bless u...

      ReplyDelete
    19. awk! sy dh berjaya buat ia terupdate..hehehe....

      ReplyDelete
    20. Wah, thanks akakkkk ! :D haha, happy tak terkata. In Shaa Allah Fiqah akan bw blog mereka tu. Hehe :3

      ReplyDelete
    21. ade jugak..tq tuan tanah...nak lawat org lian plak..:)

      ReplyDelete
    22. Wah saya pon tersenarai....mekasih jaa....nanti sy nak terjah semua.....:)

      ReplyDelete
    23. Alhamdulillah^-^terimakasih jaa
      salam perkenalan semua

      ReplyDelete
    24. kikiki..dok pasal2 dapat nama blogger gatal ka..tu la doh ada nama dlm bloglist duk gatai2 lagi nk join...hihihihi

      ReplyDelete
    25. Haha pdanlah daku gatai2 xingt.serius tak jipu.haha

      ReplyDelete
    26. alaa,ja ada buat segmen ke?huhu nampak sgt cikeyra lama xon9..haiyark.teruknya aku nih!
      boley join lg ke?

      ReplyDelete

    DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

    DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...