kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 January 2013

Dapat Pure Marine Collagen FREE!!


Yeayyyy….gembiranya hari ni. Jaa baru jer dapat Pure Marine Collagen (PMC) FREE dari ofismate (ANA). Dia pun dapat free dari rakan dia jugak. Alhamdulillah…rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Tak gitu? Bab free sape-sape pun nak kan? Ngeh..ngeh… save duit aii youuu….


Dari apa yang jaa baca dalam internet, ibu collagen mentah ni banyak khasiatnya. apapun, jaa akan share lagi ngan korang kalau ada perubahan di wajah jaa ok. muka jaa sebelum ni ada banyak jerawat kecik, blackhead, whitehead. sume ada lah. pastu kulit berminyak dan kusam.



hari-hari tak lepas ngan bedak and lipstik. nak kuar beli bawang sehinggit pun letak gak secoet bedak. haha. kalau tak berbedak rasa tak yakin jer nak kuar rumah. huhu. now, jaa sangat-sangat tak sabar nak tunggu collagen tu siap direbus! hope ada perubahan nanti. Okbai, tu jer nak citer hari ni.... :) ~tiru ayat CIKJI!


P/S : guna PMC jugak ke? jom kongsi pengalaman anda!

21 comments:

  1. wah, mcm best je.. nanti kongsilah camne hasilnya yer :-)

    ReplyDelete
  2. Wahh free..mmg untung la..deqla pun mcm jaa byk bintik itam..huhu

    ReplyDelete
  3. besnya..fresh punya collagen.murah rezeki jaa...

    ehh,terperasan ada smthg kt picture..watermark kan?wahh..wat sendiri eyh?mcm mana?hehehe

    ReplyDelete
  4. wah semua dah amalkan PMC nih..saya pn rasa terpanggil lah mcm nih!!

    ReplyDelete
  5. makin berseri-seri lah lepas ni mkn pure marine collagen.pewwit...hihi

    ReplyDelete
  6. wah tak sabar nak tunggu perubahan..jangan lupa share tau nanti :)

    ReplyDelete
  7. waaa...kolegen asli tu...bestnya..

    ReplyDelete
  8. eh nti kongsi dia pnya kesan plak tau..sebelum ni selalu tgk kat blog MV je..kali ni Jaa plak dapat..haishh cantik segak beseri lah lepas ni.hehehe

    ReplyDelete
  9. wah!!bestnyer...cheery tunggu perubahan JAA pakai PMC TU taw..Hehe..cheery dah dpat hasilnya..muka cheery parut jerawat makin pudar..best rasanya taw..hehe

    ReplyDelete
  10. makin berawet muda lah akk ni... mana boleh jadik!!!! ahahahaha.. nak sikit kak, teringin nak rasa collagen ni pe rasa..

    ReplyDelete
  11. tq..nanti nk try buat la watermark 2..hehe,btw nanti jgn lupa share tentang puremarine lagi

    ReplyDelete
  12. belum lagi mencuba..tpi teringin nk mencuba.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhh ramainye guna PMC ni..jaa nnt story kesan dia k.. :)

    ReplyDelete
  14. wahhh ramainye guna PMC ni..jaa nnt story kesan dia k.. :)

    ReplyDelete
  15. nnt ade perubahan share la yea.

    teringin gak nak cuba..hehe

    ReplyDelete
  16. wah mcm best la jaa..nanti jgn lupa update kesan dia yer

    ReplyDelete
  17. tak pernah pun cube kolegen ni. sume org duk promote jugak. hehe.

    ReplyDelete
  18. sdp ko bnda ni kak jaa? hritu kak sy pn ada bwk balik, tgk mcm pahit ja..hehe....

    bedak?hmm...haha (buat muka)haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...