kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 January 2013

exam dan kuliah memanjang



 


orang duk dengar kuliah
aii sibok nak bergambor...muahaha....
tu yang ilmu tak berapa nak sampai
mood sokmo jer ke lauttttt!




ni jer lah aktiviti sepanjang minggu pertama kat sini. ke kuliah di DTSP dan ke DPA/DPB untuk exam. time kuliah memang sonok ar, sebab boleh duk tingkat atas. jauh dari lecturer yang ada kat bawah. keje kami masa ni kutuk orang jer la, kalau ada bagi soklan/jawapan pelik2 kat lecturer. hahaha.

 


tekun jer orang lain duk jawab exam

 


tapi bila sampai jer waktu exam, terus je jaa termenung panjang coz takleh nak jawab. kena sumpahan/tulah sebab duk gelakkan orang. hahaha. exam memang payah giler. berpinar bijik mata sebab tak study. buat sesapa yang rajin study, yang rajin jawab kuiz, dan latihan kendiri tu, maybe kacang jer kot buat mereka....



model pjj usm...hikhik...
keding, kering, sume aku dapat...haha...




petang tadi masa exam, ada sorang student lelaki yang duk di belakang jaa, meng'offer' nota JKA yang dia seludup masuk ke dewan. katanya 3 keping nota kecik yang dia bawak tu semuanya tepat ngan kehendak soalan. tak payah pening. amik tiru jer sebijik-sebijik. ohhmaigodd scary giler masa tu jaa rasa. but sorry jaa betul-betul tak berani nak tanggung risiko.... takut!


 p/s : tinggalkan link anda disini. esok takde kuliah/exam. jaa nak bw. ;)



11 comments:

  1. Good luck tau kak Jaa ! Haha. Samalah Fiqah. Time dalam kelas, buat itu ini. Time pekse, pandang kiri kanan xD Tapi tak meniru punns. Hahaha. :D

    ReplyDelete
  2. Good Luck jaa...Akak duk cabang tiga kot....ingat2 lupa....kecik2 dulu pernah tinggal situ...membesar kat setiu Terengganu...mak ayah akak bercerai...

    ReplyDelete
  3. xde kuliah boleh jumpa FIza..
    hihihi....

    ReplyDelete
  4. Kak Jaa makin comel. btw Selamat belajar ya. Ala, bab bab meniru tu biasa laa. almost everyone pernah buat. hehe

    ReplyDelete
  5. gud luck jaa...jaa ni kecik molek jer hehe

    ReplyDelete
  6. Ehh teroknye keja ngumpat org je..patot x dpt jwb pekse..haha..apepun good luck yee...

    ReplyDelete
  7. good luck... mmg busy la yea. ada kuliah ngan exam lak tu

    ReplyDelete
  8. wahh rindu zaman blaja huhuhu..sihat je jaa kt sana?

    ReplyDelete
  9. tu namanya toyol. huhu.. better tak yah jaa. selalunya bile first time nak buat toyol tu yg kantoi. hihihi..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...