kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 January 2013

Gambar Yang Pelik-Pelik (3)



ada yang keliru ngan dadu ni ke?

sumber : facebook


klik like kalau suka gambar ni.

16 comments:

  1. ish,saja je jaa ni,pening kpla i,sampai juling2 mata dok tgk.hehehe

    ReplyDelete
  2. memang pelik pun..
    sekali tengok berdiri..sekali tengok duk gitu je

    ReplyDelete
  3. ok, pening tengok dadu-dadu tu semua.. T___T

    ReplyDelete
  4. MULE2 TGOK MANG KELIRU .. TP KALI KE 2 TGOK DA X .. HOKHOK

    ReplyDelete
  5. eh mmg cnfuse lah..bleh tebeliak mata ai ni nengok tu....

    ReplyDelete
  6. okay memey pelik... juling mata ena tengok dadu ni.. camne dia stand apa semua.. choii! XD

    ReplyDelete
  7. seperti 3 dimensi...
    yeahhh.... ngomel2 lah kat link ni...
    tgh bertanding..
    Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  8. juling mate menengoknyeee. huhu. semput mase dan line pun lembab nak bw. hadoi.

    ReplyDelete
  9. Penah tgk...tu la sebnrnya dadu tu tegak ke terlentang?? huhuhu

    ReplyDelete
  10. bpusing2 lak haihh~! pening dah hahaaa :D

    ReplyDelete
  11. juling mata cikna tau. hahaha..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...