kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 January 2013

Hujung Minggu di TESCO Kota Bharu




jumaat lepas singgah tesco beli barang sikit,
pastu terus balik umah MIL, di Gunong
tapi gambar kat atas tu nampak montot ngn skirt jer..haha...
masa tu jaa sibuk duk tapau Roti Kopi benornya..
lepas beli barang dapur...kitorang singgah makan di food court 
kat tingkat bawah Tesco, first time makan kat situ




 chicken chop kat sini murah jer RM8.90




 Ice cream Sponge Bob RM1.90
~tang mana yg sponge bob tu entah ler~
langsung tak kena ngan nama dia.. ('_')




 Green apple + aiskrim RM3.50
Jagung cincau + aiskrim RM2.30

rasa makanan kat sini ok... murah.. cuma suasana kat situ 
kelam kabut dengan tak cukup garfu jer...
kena menunggu pekerja (mat bangla) basuh dulu...
lambat nak mampos dia wat keje...
kita tanya pun tak layan...sombong!
~maybe dia tak paham agaknya~




jaa makan nasi tomyam (RM6.00) ngan laksa penang (RM3.50)
sedap gak laa...bolehh laa... 6/10 kot... kikiki...
cer tengok my en.suami makan, berselera jer kan?
muahahaha.... siap berbaju melayu lagi tuh




untuk fikri kitorang share jer makan,
sebab tomyam tu jaa order yang tak pedas
pastu makan aiskrim ngn minum air nutrigen jer...hihi..



       Jom baca lagi entry makan yg lain :

26 comments:

  1. mcm banyak makanan atas meja makannya 2 orang ja.haha

    ReplyDelete
  2. SBB AISKRIM TU KALER KUNING KOT TU YG NAMANYA SPONGEBOB...

    alamak ter caps lock la pulok..

    ReplyDelete
  3. spangebob tu sebab kuning kot..hihihih...

    sedapnya chiken chop jaa.. :)

    ReplyDelete
  4. wahhh sedapnyaaa... hehehe sis buat JJCM kat blog, sy wat JJCM kat fb.. wakakakaka.... apapun, boleh berganding bahu ni.. XD

    ReplyDelete
  5. jaa makan nasi tomyam dgn laksa? biar betik.. hihi..

    ReplyDelete
  6. aiskrim tu sponge bon. warna kot....
    rasa apa erk air tu/???
    jagung cincau.. tak pernah rasa lagi.

    ReplyDelete
  7. meleleh ! Haha , adeeeh xD comel aje fikri

    ReplyDelete
  8. amboiii fikri,pakai jam nah.smart molek,phewitttt

    ReplyDelete
  9. Amboiii jaa ni kalo bab buat org terliur serah je ke dia...ehh kat kl pun ada gak ciken cop rege 8.90 tu..rasanye rega standart...

    ReplyDelete
  10. make jah kak jaa ni,hehe
    setakat ni baru beberapa kali sy g kbmall,,hehe

    ReplyDelete
  11. sedap nyer ..
    tadi baru singgah kat blog wantie..
    dia pun makan ciken cop jugak..

    ReplyDelete
  12. Makan lg kak jaa? Ya Allah best nye kalau dpt mkn. Baby kalau bab bab makan mmg la xtahan :)

    ReplyDelete
  13. amboi..sedapnya makan2.byk lak tu makanan.

    ReplyDelete
  14. sedapnya aiskrim spongebob tu. hehe.

    ReplyDelete
  15. Kak Ja..
    Chicken chop tu mmg kecik tu ke?

    ReplyDelete
  16. perghhhh
    nmpk sedapp weiii..tgk plak time ptg2 mcm ni.adehhh

    ReplyDelete
  17. murahnye chiken chop tu jaa..sini tak dapat harga segitu tau...

    ReplyDelete
  18. Suko klik klate make muroh lagi..tp bru ni klik sokmo uje jah.x g mano

    ReplyDelete
  19. Comelnya Si Kecik tu...murah la harga makanan kat situ ye Jaa.

    ReplyDelete
  20. spngbob tu tang warna kuning tu..haha mcm warna spngebob

    ReplyDelete
  21. spngbob tu tang warna kuning tu..haha mcm warna spngebob

    ReplyDelete
  22. kenapa fikri nampak macam kurus sikit..?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...