kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 January 2013

Jaa Naik Bot laa...

salam dears!

ingat tak gambar-gambar banjir yang jaa share beberapa hari lepas?
ada yang bertanya macam mana jaa amik pic banjir sume tu kan?









haahaa benornya jaa naik bot lah!
sesaje jer nak merendet naik bot
 nak tengok camana suasana banjir jer...dah orang offer
naik jer laa...hihi...

memang jaa penakut tapi dah en.suami ada kat sebelah
so, tenang ler sikit... siap angkut anak kecik lagi...
saja carik nahas kan? T_T

~berpantang maut sebelum ajal~

~bila dah ajal, mana2 pun boleh mati~


24 comments:

  1. Hehehehe =D
    tak pernah lagi untuk pengalaman naik bot bila banjir..skrg air da surut kan?

    ReplyDelete
  2. Sungguh2 banjir tu eh kak jaa. Kemain suka dpt naik bot tu ye :)
    Harap2nya xde lg lah gelombang banjir pasni

    ReplyDelete
  3. sedaknyo! bilo xtau nok meraso naik bot daley bnjir.

    ReplyDelete
  4. pertma kali dtg sini blogger jaa .. BW (:

    waa..naik bot pulaa..kat are mana tu ? masih banjir ke ?

    ReplyDelete
  5. Rasa best pula bila naik boat ni tapi dalam best tu ada juga perasan tup tap tup tap gabra. haha

    ReplyDelete
  6. tak mabuk ke jaa? hihi.. fikri steady jek. ;)

    ReplyDelete
  7. best tu..
    ngaloh wartawan sinar..
    hahahahah

    ReplyDelete
  8. kita mcm melawat kawasan la ni..

    " Erk.. YB, apa pandangan YB mengenai banjir di kawasan kami ni" :P

    Fikri dah nampak tinggi..

    ReplyDelete
  9. kira saje ronda2 la ni eh..
    seronok lah dak bambam tu dapat naik bot ek..hihi

    ReplyDelete
  10. best kan ? haha . pape pung semoga kak sihat sokmo neh dengan keluarga tersayang :)

    ReplyDelete
  11. wah naik bot..dah lama x naik..MV x pena rasa banjir ni..sebab masa banjir dulu MV kat tangkak

    ReplyDelete
  12. Mcm seronok aktiviti ronda2 tengok banjir ni. Boleh join

    ReplyDelete
  13. mmg mabuk ke ato takut Jaa..nasib ai kalo bab2 bot ni ok plak..tp x penah la lg rs mcm mn banjir tu..yg tahu bl dah ok tu mesti teruk kan nk simpan barang bagai =)

    ReplyDelete
  14. mcm syok la pulok main banjir..hihihi..

    ReplyDelete
  15. Wahh bestnye...deqla suke naik bot..haihh x saba nk kelek kelate! hihi

    ReplyDelete
  16. best..dapat gak merasa naik bot kan

    ReplyDelete
  17. wahhh jaa sempat lg eh naik bot ekeke :P

    ReplyDelete
  18. Cantiknya Jaa...kalau M rasa seriau la naik bot time banjir camtu..risau Si kecik tu buat nak main renang2 dalam ayaq banjir tu nnt..

    ReplyDelete
  19. wah jaa naik bot best tu..melawat kawasan ker haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...