kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 January 2013

Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus : Januari 2013



 Anda mencari-cari jadual kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI)?
sila save jadual diatas, anda juga boleh klik like dan share jika suka!

info : facebook

12 comments:

  1. salam..selamat malam jaa..wah siap jadual lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. fuhh....padatnya jadual UAI....!

    ReplyDelete
  3. setiap hari ada kuliah.hebat ustz azhar ni

    ReplyDelete
  4. tak pernah gi lagi kuliah uai. tgk online aje. :)

    ReplyDelete
  5. sedapnya tgk makanan...rase lapar pulak...huhuhu...anyway...saya singgah dari segment sama...saya dari Selangor^^ done follow you.

    ReplyDelete
  6. kat kg kak fieda pun ada la 21 hb ni..

    ReplyDelete
  7. Ustaz tersohor lo ni..mmg padat la jadualnya kan...

    ReplyDelete
  8. jauhnya.. ^_^ tp shida suka tgk ceramah dia..

    ReplyDelete
  9. kat wakaf bharu takdo pun. huhuhu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...