kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 January 2013

Jenjalan ke Komtar-Perangin Mall


salam dears! entry ni bersambung dari entry kelmarin : Jenjalan ke Rope Walk, Penang. sesapa yang terlepas boleh ler klik dan baca semula nanti yer. jaa datang berlima. semuanya geng AADK dari negeri kelantan yang 1 group assignment dengan jaa. cuma kitorang berlainan ofis jer... :)


kitorang tak expert jalan Penang ni. masa ni jaa lupa nak bwk GPS. so, bantai gitu jer la. asyik tengok signboard dan tanya orang jer lah kejenya...hihi...  3 kali dah jaa datang penang tapi tak penah ingat jalannya. suka minum air yang ada semut gitu lah pekdahnya. asyik mudah lupaaaaaa.....


~apa-apa hal kita snap pic dulu~blogger katakan~
~tangan ke dada sambil mata ke atas~

 

kat sini biasa-biasa je la. sesapa yang bawak duit banyak tu sangat sesuwai ler untuk menyopping, tapi bagi jaa yang tak berapa nak berduit ni. tak berapa nak sesuwai la.. haha. datang cuci mata sajooo... jenjalan just untuk sakitkan kaki, sebab duit takdak nak shopping....hahahahaa.....


FM beli di Komtar


6 ketul FM dan sehelai baju Penang. ini ajer yang jaa mampu sempat beli kat komtar ni. nak carik FM yang bertulis 'Penang' macam yang jaa beli masa orientasi di Chow Rasta dulu tapi tak ado pulok kat sini. FM kat atas tu jaa akan bagi present kat rakan blogger... camana nak dapatkannya? sila tunggu pengumuman nanti ya kawan-kawan!



18 comments:

  1. bestnyer jalan..bila nak jalan kat penang lagi ni

    ReplyDelete
  2. FM tuh brapo ya sebutir? comeynyooo,nok nok nok. nok wat contest ko?

    ReplyDelete
  3. seronok jenjalan penang ye..

    lama tak jenguk sini. winduuuu jaa. ;)

    ReplyDelete
  4. Rindunya kat Penang...
    Dulu ada gak la sedara mara kat sana..
    Sekarang semua dah pindah... So tak jalan penang dah....
    Comellah fridge magnet tu....

    ReplyDelete
  5. seronok juga ye pergi ke sana..sape lah yg bertuah tu dapat fm...hihi

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    hamboii kemain Cik Jaa kita g Prangin Mall lagik..meh la sini Jaa jumpa Ai.hehehe

    ReplyDelete
  7. yea... best laa jenjalan...
    nk join giveaway gak ni...

    ReplyDelete
  8. Prangin Mall the best, and Jaa nanti g lah jalan jalan ke Gurney Plaza. Best of all. hehe

    ReplyDelete
  9. jgn lupa mkn laksa penang dan nasi kandar line clear :)

    ReplyDelete
  10. syoknya jaa. bercuti. hehe. jarang dpt ke sana

    ReplyDelete
  11. comei fm tu... :)
    jaa xpergi Queen bay ke...
    rasanya dekat dengan usm tu

    ReplyDelete
  12. Syoknye kusus sambil mkn angin...fm?? Utk deqla ade x?? hahaha...deqla pun mcm jaa gak..ssh ingt jln...area KL ni pun lom tentu terer.huhuhu....

    ReplyDelete
  13. comelnya FM tu... jalan kat sana memang agak mengelirukan kan?

    ReplyDelete
  14. alamak,dah bertaun tak g komtar,ada apa kt sna skang eyh?msa sekolah dulu,tiap kali outing msti pergi perangin mall...skang layan QB pulak.nghee

    ReplyDelete
  15. Bak mai fm satu.haha..bru sekali smpi penang

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...