kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 January 2013

Jom Packing Baju !



3 beg ni antara yang jaa bakal pikul bawak esok. hihi. banyak kan? stok untuk 3 minggu tuu... biasa la pompuan macam2 hado. mcm2 nak bawak! bekalan makanan, sabun, hanger, iron, sume kutip bawak. sume nak complete! macam taknak balik setahun.... kekekeke... sila jgn gelakkan aii ok! lempang kang baru tahu! :D

jaa akan bertolak ke USM PENANG pada pukul 4 pagi esok. doakan perjalanan kitorang selamat yer korang. doakan kesihatan fikri jugak. semoga dia sentiasa sihat. jaa mintak maaf kalau kat sana nanti jaa dah kurang blogwalking ok. hope korang faham la ek. jaa bukan gi makan angin, jaa gi belajar.

eh, ada sesapa nak kirim sesuatu kah di Penang ni? kot ada yang mengidam Jeruk Pak Ali ke. kalau nak sila inbox di facebook jaakechik ya, komen kat entry ni pon boleh. tapi dengan satu syarat sila kirim termasuk ngan duitnya sekali ok. muahaha. no money, no order! kikiki... ~kejam dak?


p/s : sayu hati nak tinggalkan fikri dan en.suami....hukhuk...

16 comments:

  1. kekekee
    no money no order.hahaha terbaekk lah Jaa :)

    moga selamat sumanya ye..sian Fikri rindukan mamanya nti,lama tu 3 mggu..kim salam rindu ai kat kampus ai dulu tu ye.hehehe

    ReplyDelete
  2. KJAAA .. NK KEYCHAIN DRI PINENG .. TP NK FREE JE .. HOHO

    ReplyDelete
  3. nk pesan tlg bli pasemboq dkt pdg kota sbungkus... hehe..

    ReplyDelete
  4. lama gak kursus tuu tentu ayah ngan ayahnya rindu sangat kat jaa

    ReplyDelete
  5. 3 minggu.lama gak tu. byk gak beg nak kena bawak

    ReplyDelete
  6. wahhh packing dahh xsabar lah tu nk berangkat :)

    ReplyDelete
  7. tang lastu tu..sedih je baca...
    mesti fikri mencari2 ibunya..
    tak kurang ayahnya..hihihi

    ReplyDelete
  8. kalu 3 minggu memang kena bawak banyak barang kan...tapi kalu satu malam pon dah name nye org pompuan semua nak dihangkut..hehhehe

    ReplyDelete
  9. adatlah...beg perempuan mmg besar dan banyak...

    ReplyDelete
  10. Moga dipermudahkan segala urusan...sedehnye tgglkan family...sobsss....kalo deqla mau berat hati gak..tp nk wat cmna...take care tau... ;-)

    ReplyDelete
  11. ppuan dgn barang byk mmg tak dpt dipisahkan, hehe

    ReplyDelete
  12. standard la tu perempuan. kalau boleh nak muat satu lemari. hahaha..

    ReplyDelete
  13. Memang sedih bila berjauhan, tp takpe demi pelajaran ku turut jua..hheehee

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...