kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 January 2013

Lagi Gambar Banjir di Daerah Tumpat (Part 3)









dah macam pulau dah...sekali tengok....kan?
nak tengok lagi gambar-gambar banjir part 1 & 2 ?
 KLIK SINI


24 comments:

  1. setiap kali hujung tahun macam ni lah kan..

    ReplyDelete
  2. tinggi juga air banjir ni naik kan jaa...kesian dorang..

    ReplyDelete
  3. tahap boleh berenang dah ni. hihi..

    ReplyDelete
  4. fuh,, dale la jugak deh,, best jgk main air,,hehe

    ReplyDelete
  5. Eiqaa x pernah berhadapan dengan situasi banjir macam niee lagi..

    ReplyDelete
  6. wooo tiang goal tggal stgh .. teruk jugok tu

    ReplyDelete
  7. TERUK GAK BANJIR KAT KELATE .. HAISH .. HATI2 KETIKA HADAPI BANJIR :)

    ReplyDelete
  8. mandi syok ooo macam ni , hehe

    ReplyDelete
  9. terok nyee bnjir..rse takot pulak..

    ReplyDelete
  10. Mmg nmpk terok sgt...betul2 mcm pulau!

    ReplyDelete
  11. Astagfirullah.. teruk juga ye banjir... tinggi juga paras airnya.. hurmmmm

    ReplyDelete
  12. Air naik balik.. Sabar jelah. moga mereka yg terlibat bertabah

    ReplyDelete
  13. memang sadis...


    kat umah ita pun banjir..
    tak tahu lah macamana...
    sebab ita lari gi duk KL...
    hehehhe...
    ni jenuh lah balik membersih

    ReplyDelete
  14. ada member org tumpat. tapi time study week (x de kelas) dia tak balik. katanya takut kalau balik, nanti nk datang balik usm penang, tersangkut sebab banjir. nanti tak ambil exam plak.. hehehe

    ReplyDelete
  15. tingginya air. Hati-hati time banjir ni k. Jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  16. tingginya air. Hati-hati time banjir ni k. Jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  17. sekarang ni cuaca tak menentu.
    bila2 masa pon boleh banjir.

    ReplyDelete
  18. kemaman pun banjir teuk tahun ni. terrrburuk dlm rekod. huhuu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...