kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 January 2013

Makan Megi di Hostel



layan megi secawan dalam bilik sebelum gi exam. mujur le ada air panas. boleh ler setakat nak rendam megi 2 minit ni ngan air nescafe 3 in 1 tu. huhu. ni lah santapan kami, bila tak sempat nak ke cafe... bila terbabas tido boleh gak makan dalam kete masa otw....hihihi....


jaa kat sini kdg2 makan megi. anak ngan en.suami di rumah makan apa agaknya yer... sedih lak pikir. hope mereka disana dapat zat yang mencukupi. jangan bantai makan megi macam aii ni udah ler... kalo diorang pun pulun megi segera... haruuu jadiknya...


p/s : ada 2 exam hari ni...wish me luck ya!

11 comments:

  1. ohh, makan maggie adalah perkara biasa.. antara makanan yg menjimatkan kalau dok hostel. tpi tak elok makan selalu :)

    ReplyDelete
  2. waktu akak kecik...pernah jugak tinggal kat tumpat hihihi

    ReplyDelete
  3. Sabar ye jaa, insyaAllah suami dan anak sihat je kat rumah. makan pakai cukup, hehe

    ReplyDelete
  4. sama la, makan megi tu dah macam makanan ruji utk student uni . hehe. tapi kalau saya , saya pedal megi malam2 biasanya . pagi2 memang tak sempat makan, berlapar la jawabnya hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau mak fiqah, takkan baginya makan maggi lagi2 dah nak exam. Huuu.Tapi maggi lah makanan yang paling pantas ! Tapi kekadang Fiqah suka gak makan bubur segera ;) hihiii..

    ReplyDelete
  6. sedap pulok nampak meegi tu...
    lama nur tak mkn meggi tu...
    hihihi

    ReplyDelete
  7. kalo jadi student ni makan meggi tu mcm dh biasa jer kan

    ReplyDelete
  8. Jgn mkn selalu jaa...nti x psl2 blk terkejut en.suami rmbt udah rupa megi..hahaha

    ReplyDelete
  9. ishhh.. takkan makan megi je kot. hukhuk..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...