kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 January 2013

Makanan di Cafe Desasiswa Aman Damai



RM4.60


 RM4.70


RM4.40


 RM4.00


 RM5.00


RM3.00


RM2.00

ni la antara makanan yang jaa makan kat cafe USM ni. hari-hari menu lebih kurang jer kot. nak kuar makan makanan di luar USM kitorang malas, risau takut sesat, muahaha. jalan di penang ni kitorang tak berapa nak expert. GPS mmg ado, tapi adakalanya Guna Pun Sesat.... hahahaa....

tapi makanan kat sini diakui sangat2 murah dengan pelbagai pilihan lauk. cuma yang tak bestnya, cepat sangat habis. kengkadang tu tinggal kuah jer.. sedih giler.. sob..sob... kesian cacing dalam perut aku seharian kelaparan..... makin kering la aku pasni agaknya...


p/s : tetiba rindu kat budu...huhu...

11 comments:

  1. jaa,suka makan kacang bendi ke?ulam kacang bendi cicah sambal belacan bestt :)
    cian jaa,sabarlah.itulah dinamakan hujan emas dnegeri org,hujan batu dnegeri sndri..

    ReplyDelete
  2. opss.terlupa nak gitau burger zul terletak dekat sg nibong,klu xsilap area nak ke tapak pesta penang..Ini blognya
    http://zulsburgerpenang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya pun duk aman damai jgak cuma blok yang berbeza jeee

    ReplyDelete
  4. Jaa memang suka kacang bendi ke? sebab dalam setiap menu pasti ada. hehe

    ReplyDelete
  5. murah jugak makanan dia..boleh dapat 3 jenis lauk...kalau kat hostel dayah 2 lauk pn dah 4 rggt..huahua

    ReplyDelete
  6. laa..nape tak bw budu..?
    hihihi....

    eh..jaa mmg suka bendi eh... :)

    ReplyDelete
  7. rasa harga tu mcm ok2 jer kan..eh jaa suka bendi erk hihi

    ReplyDelete
  8. Lain kali bwk budu sebotol..deqla pun suka budu..hihi

    ReplyDelete
  9. ok2 jugak la kan harga kat situ. tp sodap tak? nape tak angkut budu sekali? hihi..

    ReplyDelete
  10. MJ suka makan dekat Fajar Harapan takpun Bakti..
    Makanan kat Fajar Harapan sedap, macam2 pilihan..
    Kat Bakti Pulak sup dia best ngan nasik lemak :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...