kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 January 2013

Now, En.suami dan fikri didepan mata




Salam sayang untuk semua! mesti ada yang pelik kenapa fikri dan en.suami ada ngan jaa sekarang ni kan? Jaa benornya masih di Penang lagi. Jangan korang buat spekulasi jaa dah balik ke Kelate pulak. Jaa belum balik lagi. 8hb februari baru jaa balik.

Ekceli my en.suami dan fikri datang melawat jaa kat sini. Sesapa yang add friends jaa di fesbuk mesti dah tahu hal ni kan? So, pada yang belum add, jom la add jaa sekarang. Jangan segan-segan. Kita semua kan kawan. Kawan alam maya. Muahaha…~promote my fb!


Jadual jaa untuk 29 dan 31 adalah free. No Class, No Exam. Cuma masa 30hb jer ada kelas tu pun sejam sajo. So jaa rancang plan A kunun nak ponteng kuliah dan balik Kelate pada malam 28hb. Tapi lastly bertukar ke plan B, jaa tak jadik balik kelate tapi en.suami yang kena naik ke Penang. Hoho. Aci la kan?

Makanya, 3 hari gak la en.suami dan fikri bersama jaa kat sini. Diorang sampai penang 28hb lebih kurang jam 12 malam. Niat di hati nak jenjalan sekitar penang puas-puas. Pastu nak jenjalan carik makan sekitar sini. dan tengkiu buat Blogger Cik Eyra yang sudi buat entry khas 'Bestnya Penang' utk panduan jaa disini…hihi...

 

Lama benar tak peluk cium my laki anak teruna jaa yang sorang nih. Sebak ada, hepy pun ada masa dapat tengok mereka berdua. Rindu betul kat diorang. 3 hari bersama mereka kat sini, puas hati sangat-sangat. Sepanjang 3 hari tu jaa stop blogging. Semua entry yang ado tu jaa set auto publish. 

Oklah ni entry permulaan dulu. Entry tentang kami gi bercuti, honeymoon, melepak dan merendet dimana. Sila tunggu yaa…. Banyak lagi nak story kat korang ni….phewww…. yang pasti ada ole-ole untuk korang nanti bila jaa balik Kelantan nanti….. apa pun, tungggguuuuu……


 p/s : hari ni en.suami dah balik kelate dah... :(

12 comments:

  1. salam...sabar yer..semuanye hanya sementara. salam singgah.

    ReplyDelete
  2. Mesti best dapat leaps rindu kan.. xpe jaa, sabar yer dah xlama dah tuh nk blik kg.

    ReplyDelete
  3. salam...selamat berkenalan..

    haha, ada geng Jaa rupanya..tapi ni kira otai lagi la kan...folower dah beribu..haha...

    erm, nti saya bc entri yg lain2 k.. tgh belajar kt USM yer.. harap sabar yer sb kena berjauhan dgn anak n hubby...

    ReplyDelete
  4. waaaa..tentu fikri suka sgtkan2..dapat jumpa mama nya.. :)

    xlama dah jaa..sabooo. :)

    ReplyDelete
  5. SABAR KAK JAA SABAR .. BESHHHNYE G PINENG . HIKHIK

    ReplyDelete
  6. Ja buat full time?amek course apa?smoga success

    ReplyDelete
  7. seronok la jaa. aritu cakap rindu skarang anak dan suami dah sampai.

    ReplyDelete
  8. suka lah tu fikri blh jupo mama dio,tapi mama dio mesti lg hepi sbb blh jupo papa dio,hikhik

    ReplyDelete
  9. sabar jaa. seminggu je lagi. sanggup hubby jaa turun penang. rindu sangat ler tu. :)

    ReplyDelete
  10. penang mmg best.tak jemu dok sana 3 tahun dulu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...