kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 January 2013

Otw to usm....!




salam dears! saat entry ni di publish jaa mungkin dah berada jauh dari kelantan dah kot. dan mungkin jugak baru nak bertolak... haha... in case kalau jaa terlewat bangun laa! haha. mana la tahu kan. kot-kot terbabas tido. sebab masa jaa taip entry ni pun dah pukul 12 mlm (baru lepas packing bag). pukul 4 pagi nak bertolak ke Penang dah. sempat ke tido tu? aiyooo... 

jaa akan ke Penang dengan Ana (ofismate). Ana sanggup bawak kete dia. kitorang bertiga ngan mak dia. mak dia nak melancong ke Kedah katanya, rumah kakak Ana. so, doakan kami semua selamat sampai yer... moga-moga tiada aral yang melintang....Amin....


p/s :  sape nak ole-ole penang? angkat tangan plisss....

19 comments:

  1. bape hari dok penang jaa??..cheery pun nak balik penang besok..hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh jauhnya smpai ke utara hehee..moga selamat pergi dan balik ye jaa..

    ole2? of kos nak heheee :P

    ReplyDelete
  3. Jauh perjalanan tu..Berhati hati bila memandu yea..Semoga selamat pergi dan balik..

    ReplyDelete
  4. semoag selamat sampai ke distinasi dengan jayanya..!

    eh..ke peneng lalu perak x.?

    ReplyDelete
  5. nak nak...nak ole2 dari penang..hehhehe tak malunye,..

    ReplyDelete
  6. Take care jaa, semoga selamat sampai dan selamat kembali :)

    ReplyDelete
  7. Selmt pegi dan pulang!! Deqla angkat tgn ni..nmpk x??? angkat 2 tgn dah ni haa...hihi

    ReplyDelete
  8. amin
    moga selamat perjalanan ke sini ye Jaa..hehehe

    ReplyDelete
  9. alaa fikri berjauhan dengan mama dia

    ReplyDelete
  10. semoga semuanya selamat...
    jangan lupa kami di sini ya.. hehe.

    ReplyDelete
  11. best nyer gi penang...

    dapat jeruk campuran best gok ni

    ReplyDelete
  12. singgah kedah sekali jaa leh jumpa kihkihkih...slmt pergi n balik k

    ReplyDelete
  13. dah selamat sampai pun. semoga selamat pulang ye. ;)

    ReplyDelete
  14. Sekejap je dah nak abes intensif kan..

    Good luck exam :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...