Pages




09 January 2013

Pemandangan yang sangat cantik




Sumpah jaa tak guna apa-apa teknik pun untuk snap pic ni. bukan guna kamera mahal si DSLR tuu.. jaa hanya guna henpon nokia cikai C3 jer pongg. tapi tak sangka gini hasilnya. kebetulan rasanya ni. sebab masa ni dah lewat petang sangat2 dah.. hampir pukul 7 petang rasanya... 

jaa snap pic ni, sebab tertarik tengok pokok kelapa tu jer..bukan sebab sunset ke hapa.. snap ni pun masa gi meronda ngan bot tengok kawasan banjir hari tu... bagi jaa pic ni betul-betul cantik. tak penah jaa amik gambar secantik pemandangan ini. Ya Allah indahnya ciptaanMu. sangat indah! Hebatnya Engkau!


klik like kalau suka entry ini.

22 comments:

  1. takde la cikai sangat jaa. huhu.

    ReplyDelete
  2. tak perlu camera mahal2.. janji dpt hasil yg cntik.. mcm nie.. hee :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah..
    sgt cantik..sgt tenang jiwa tgk..suka sgt ai pantai2..laut2 ni...trs jiwa jd tenang je :)

    ReplyDelete
  4. gambar kedua tu lawa, hehe .Kalau tambah effect sikit memang pheeew

    ReplyDelete
  5. Haah kak jaa. Cantik. Terasa pokok tu mampu hidup walaupun sorg2 kat tengah tu

    ReplyDelete
  6. kawasan rumah jaa pon kne banjir jugak ke?

    ReplyDelete
  7. Indahnya ciptaan Allah...x kira la hengpong cap ayam skalipun, kalo dah kejadian Allah tetap kan nmpk cantik... ;-)

    ReplyDelete
  8. ooo msa bnjir lani ya?mmg cntik dear

    ReplyDelete
  9. cntk dear..kalau bakat amik gmbr tu ada..guna camera apa pun cantik je hasilnyaaa

    ReplyDelete
  10. eh..sama la kita,cikeyra pon guna nokia c3.hehe..

    ReplyDelete
  11. indahnya pokok kelapa.. hihi..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Buku Denaihati