kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 January 2013

rindunya kat fikri...



dah 5 hari berkursus disini.. sungguh rasa lain sangat. even kat sini masa banyak terisi ngan kuliah dan exam, tapi hati dan naluri jaa sebagai seorang ibu dan isteri memang tak lepas merindui anak dan en.suami yang jauh nun di kelate...

sesekali bila teringat, rasa nak jer terbang balik. tapi kena redha laa... 3 minggu aje. tak lama pong... kejap aje kan? huhu.. ayat penyedap hati dan perasaan... ~skema ayat x gue?

8 comments:

  1. uishhh 3minggu lamo jaa kihkih.

    dop eh,gurau jah.sungguh mesti teringat ko anok kae,ko cik abe pun teringat jgk kae.hikhik

    cikji aritu kusus seminggu jah tp gak supo sebuley braso,hoverrr molek.

    xpo,nt tepon2 la dgr suara fikri.moga2 terubat rindu tuh.gudluck utk exam :)

    ReplyDelete
  2. comelnyer budak tu....
    yg penting, kami sama nama! hehe :)

    ReplyDelete
  3. oh akak belajar katne sekarang? course apa? pjj ekk? takpe. korban utk anak dan suami. biasalah tu, hehe . rindu tu memang takleh nak halang kann :D

    ReplyDelete
  4. sabo naa jaa..
    ade call fikri tak...?
    tentu dia pun rindu jaaa tuuu

    ReplyDelete
  5. sabo yer jaa..anak kita mesti rindu habis kan...wani xpenah g bepisah lama2 dgn qalief

    ReplyDelete
  6. Kdg2 berjauhan ni bgs jgk jaa..bole rindu2an...blk nti pelok cium la puas2 eh...hihi

    ReplyDelete
  7. kejap je tu jaa. pejam celik pejam celik je. kihkih..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...