kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 January 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu


Photobucket

salam dears!

Entry Segmen ini di tulis pada pukul 2.30 pagi
huhu. bukan sebab jaa bermimpi di malam hari
tapi jaa tersedar sebab fikri meragam...entah apa yang tak kena
nangis jer dia, sampai berair hidung...huhu..

 masa jaa duk tunggu en.suami pujuk fikri ngan
citer Alvin dan Chipmunk jaa pun on blog kejap...hihi..
dah 2 hari tak sempat nak terjah blog kengkawan
so, pepagi hari pun kira ok la kan. sebab mata dah segar bugar.

tengah duk blogwalking jaa jumpa segmen ni
so, jaa terus join...korang yg nak join tu jom laaaa (join here)
sama2 meriahkan segmen ni sambil tambah followers! T_T
babai...jaa tido dulu okeh... ~ngantuk sudaaaa...


40 comments:

  1. salam...singgah sini & folow jugak

    ReplyDelete
  2. done follow back. from the same segment. anyway, nice blog, simple and interesting. keep in touch k

    ReplyDelete
  3. hihi..sronok2 jaa :D
    selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  4. follow sini sambil berblogwalking.. keep in touch ye <3

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    follow balik ;)

    ReplyDelete
  5. jalan jalan dari segmen sama. Dah follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

  6. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen kak jaa, hehe

    ReplyDelete
  8. kak Jaa yg cumil.. selamat bersegmen =) lama baby tak singgah sini, baru je berkesempatan nk on9, seminggu memencilkan diri :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal..done follow sini..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html
    ^_^

    ReplyDelete
  10. hehe macam best je...nanti iera join ;)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. singgah kembali di blog jia dari segmen yang sma.. ^_^

    ReplyDelete
  13. selamat menambah follower ye Jaa..jgn smp pengsann tau :)

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen..jom follow smpai lebamm heheee :D

    ReplyDelete
  15. hye dear!
    same here.. folo u - done! ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. Selmt bersegmen...makin meriah ler followers jaa nti... ;-)

    ReplyDelete
  18. saya datang membalas knjungan.. :)
    selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. Hye ! Fasya pun dari segmen yg same. Nice blog. Done follow. Follow fasya balik tau :) http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen sama , singgah and follow kita jugak k :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Salam singgah dari segmen yang sama :) Done follow you . Follow me back yaa :)

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak-yg.html

    Minta jasa baik untuk like my page :)

    www.facebook.com/NshsMiroticBlogspotDotCom

    Jasa dikenang TQ :)

    ReplyDelete
  23. done follow #

    datang dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  25. done follow... jemput singgah yer


    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  26. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  27. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  28. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  29. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  30. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  31. i follow
    http://hobbybizsada.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  32. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  33. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...