kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri Kelantan


salam dears!
hari ni jaa nak join segmen, segmen pertama untuk 2013
anjuran FizGrafik, korang yang nak join tu
jom la klik jer banner colourful kat bawah tu yek!


jaa blogger dari Negeri Kelantan ~aii bangga okeyy!
jaa memey anok kelate jati. speaking kelate kaw, pekat, likat,
hahahahhaa....kau ado? T_T
dan sebagai melengkapkan syarat segmen ni jaa
nak senaraikan tempat makan-makan yg agak best di kelantan
jom terjahhhhhhh!

  Antara Tempat Makan Best di Kelantan :



Food Village Pengkalan Chepa

tu antara tempat makan-makan yang dikira best
boleh klik nama-nama restoran tu kalau nak tahu dgn lebih lanjut ok
sebenarnya ada banyak lagi tempat makan2  best di kelate ni
tapi risau lak, kot entry SEGMEN ni bertukar ke JJCM pulak nanti. hihi.
btw, salam perkenalan dari saya (jaakechik) untuk anda semua ok.
nak datang kelantan jangan lupa roger ya!


jaa tag blogger kelate -->  cikji, chicnameesupergirl, trah zain, tirah zairi


" KELANTAN DARUL NAIM "


43 comments:

  1. sedap-sedap belaka. hehe.
    selamat bersegmen jaa.

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa >.<.. tak boleh nk join lah, bukan dari kelntan.. huaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen...

    ***akak suka budu ^_^

    ReplyDelete
  4. Oh, akak orang late rupanyaaa. Fiqah kampung kat Kelantan belah ibu ! Fiqah mix Klantan+Mlaka gitu. Haha :D Bolehlah sikit2 kalau nak kecek tu :3

    Kelantan besttt ! Makanan sedap2 belaka !!

    ReplyDelete
  5. kelantan.. leeza tak pernah pergi ... hmmm.....

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen jaa.. :)

    lama nur tak pi kelantan..kalau nur pegi..boleh jumpa jaa.. :)

    ReplyDelete
  7. terliur tengok,,hihi..apapun thanx follow, done follow balik,salam kenal..;-)

    ReplyDelete
  8. SEDAP2 MAKANAN ORG KELANTAN..

    KAK BUI DTG BLS KUNJUNGAN,ALANG2 SINGGAH TERUS FOLLOW..SELAMAT BERKENALAN..^_^

    ReplyDelete
  9. enak semua kelihatannya. nice blog!

    ReplyDelete
  10. SELAMAT BERSEGMEN KJAA :)

    HI JIRAN :)

    ReplyDelete
  11. kalu bab2 mknan di kelate gak,ambo suka bena topik tuh kihkih.

    nok join jgk,lepas2 nih.

    *hok xanta details hok meney GA harituh,nanti cikji mention di entry deh.klu demo xtuntu jgk lps padey cikji mention,kiro xleh tntut doh la.lamo telajokkk dh etep

    ReplyDelete
  12. Singgah...best gk mknan klate ye....g sne kne bwk t okeyyy ....heee...

    ReplyDelete
  13. wah..kalau kelantan mmg terkenal dgn makanan yg best2..

    ReplyDelete
  14. ore kelate molek2 belako ye..hee..slamat brsegmen sis! :D

    ReplyDelete
  15. suatu hari nnti insyaallah smpai jgk ke kelantan..huhu..cm best ja tgk..:)

    done follow sini

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen jaa...wah sedap2 makanan di kelantan haha

    ReplyDelete
  17. menarik!hihi..sedapnya mknn dhla ayu xmkn lg ni.hhehe

    ReplyDelete
  18. hai org kelantan slm kenal, nie org kedah mai follow balik..best lah kelantan makanan sedap2..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  19. suka tomyammmmmm.....
    well...membalas kunjungan...salam kenal

    ReplyDelete
  20. Amboiii bangga yer...hihi...deqla ank jati kl...tp separuh kelate arr..sbb family mmg asal sana...haishh deqla sorg lain...hahaha...selmt bersegmen dear...

    ReplyDelete
  21. salam kenal
    http://shazlina2417.blogspot.com

    sedapnya makann..teringinnya gi sana..

    ReplyDelete
  22. selamat bersegmen Jaa..
    mabeless woo :)

    ReplyDelete
  23. done follow...follow la kite balik ye.dari qlate jgk :)


    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  25. akak pun blogger dari kelate..hehe

    ReplyDelete
  26. wah!nampak menarik!^_^
    http://miseyz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  27. hai jaa..
    ciksu belom penah sampai kelantan lagi..huhu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html


    singgah dari segmen yang sama..
    dari kedah

    ReplyDelete
  28. blogger melaka dtg melawat ^^

    http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  29. hai.. dtg dari segmen yang sama
    yeen suke bumi kelantan ^^
    jom terjah ke nogori plk :)
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  32. as salam..

    salam kenal melalui segmen y sama..
    Ecah orghe klate jgk..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    sudi2 tuk follow my blog.. tq

    ReplyDelete
  33. wooot2... deno folow sini dari segmen yg sama :)

    www.dayangdeno.my

    ReplyDelete
  34. tak sempat nak menjoinkan diri la jaa oiiii..

    ReplyDelete
  35. Singgah dari Kelantan ;)
    Done follow awk :)
    Jom singgah back :D

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...