kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 January 2013

Sekitar Besday my Mak!!


Firstly, jaa nak bagitahu yang entry ni dah lama basi. citer tahun lepas bulan lepas lagi... hikhik. 29/12/2012. haha. lama betul terperam. baru hari ni nak update... ~bizi katakan.... (",) Besday my mak sebenarnya jatuh pada 26/12/2012 tapi atas beberapa sebab, ianya terpaksa ditunda ke 29/12/2012. bukan celebrate besar pun. just invite adik beradik jer. 


selamat ulangtahun kelahiran ke-56 my mak!
semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu
amin...ya robbal alamin!

Kakak jaa masak nasi dengan menu Kari Gear Box (kaki lembu) ngn Belut goreng, pastu lauk lain main tibai jer apa yang hado. haha. sebab rancang last minute. gitu la jadinya. kelam kabut. Jaa pulak order pavlova sebijik ngan rakan facebook jaa (Fathiha) di pengkalan chepa. Abang sulong jaa pulak beli sebijik kek pink. makanya, 2 biji kek ler kami ngapp malam tu...


ni pavlova yang jaa order dari ---> SINI
harga murah dan sangat sedap
sesapa nak order sila lah ke facebook beliau ya.
RM30/sebiji No.Tel : 017-9209674 (TIHA)


Yang terkilannya, pic tuan besday tadak. sebab dia takmo bergambar coz terlampau seksi! hak..hak.. dia pakai baju tido jer. ni jer lah pic yang ado. yang lain sumenya tak sesuwai nak tepek kat blog, sebab macam2 gaya ado.... gaya bebas, kuak lentang, lompat katak sume ado heh! tak sesuweiii! :)


*************************************************


jaa nak story satu cerita kat korang ni,
sebelum tu, 
cer korang perhatikan tudung kotak pavlova tu kejap!
comey ke? menarik ke?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

tak cantik pun kan?
tapi ada orang yang berkenan kat tudung tu.
pelikkan?
tapi siapa? jom scroll ke bawah, jom!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

tadaaa



cakkk!
ini budak sudah amik tudung pavlova itu tau! 
dia jilat and pulun krim yang meleleh di tepi-tepinya tu
takde sorang pun sedarrr gelagat dia....hahahaha...
tengok-tengok dah habis muka dia comot-comot kena krim....
kikiki...aduhai laa anak! mcm2 ragam!



" KLIK LIKE KALAU SUKA "

25 comments:

  1. cm meriah je tgk..hee..hepy belated besday utk mak ye..:)

    ReplyDelete
  2. bestnya dan semua makanan nampak sedap2 belaka! hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya makan kek...
    happy belated birthday buat mak jaa.. ^_^

    ReplyDelete
  4. kek itu nampak sedap !!
    Selamat hari lahir buat mak jaa :)

    ReplyDelete
  5. Wahhh mesti meriah sakan sampaikan x sedar ada aksi menjilat krim berlaku ek...hehehe

    Selamat ulang tahun ke 56 utuk makcik...smoga sentiasa sehat dan dianugerahkn ksihatan yg baik agar dpt menjalankn ibadah kpd Allah, keluarga serta masyrakat...aminn

    ReplyDelete
  6. kek pavlova takpernah makan lagi.huhu.sedapnya..ada buah kiwi.
    happy besday to ur mom,semoga pjg umur dan sentiasa dimurahkan rezeki.amin :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya nengok kari gear box..:)

    ReplyDelete
  8. Happy belated Bday Makcik..Moga sehat2 selalu..

    ReplyDelete
  9. sedap kek tu jaa..tp xleh teringin selalu bahaya hahahaa :D

    ReplyDelete
  10. seronok dapat celebrate bday ramai2 . pavlova tu mmg nampak sedap jea.

    ReplyDelete
  11. pavlova ada kek ada..Kalau hana kan hana nak makan pvlova dulu.hehe

    ReplyDelete
  12. giler pnya terliur tgk kek pavlove tu..
    hahahaha ank sapa la tu.hehehe

    ReplyDelete
  13. Citer basi? Naseb la mknn tu dlm gmbr je...kalo x basi lama dah..siap berbuih2..hahaha

    ReplyDelete
  14. hehehe..sedapnya nampak menunya...wah kan main anak teruna jaaa..hahaha

    ReplyDelete
  15. Sedapnya pavlova....dah lama teringin nak makan..tapi bleh ka antaq mai Langkawi ni..hepi belated besday Mak Cik

    ReplyDelete
  16. baru sudah mkn pavlova tadi. huhu. beli kat sini 25 hengget sebijik. :)

    ReplyDelete
  17. meriahnya celebrate birthday mak. sape punya birthday ni? patut mak jaa yg comot2, bukan fikri. kikiki..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...