kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 January 2013

USM...Memanggil daku


Salam dears! jaa skang ni kelam kabut sikit... tu yg kadang2 sempat blogwalking, kadang2 langsung tak sempat. entry yang hado ni pun macam terlalu rushing jer update kan? ayat lak banyak tunggang langgang... jaa benornya bizi duk siapkan assignment... Dua assignment perlu dihantar dalam 3-4 hari jer lagi.

pastu, jaa nak bagitahu korang ni, yang next week (21hb Januari) jaa akan ke USM Pulau Pinang. selama 3 minggu jaa kena stay kat sana untuk Kursus Intensif PJJ-USM. jadual dah banyak hari dah keluar. dah siap print dah pong. makanya 3 minggu tu nanti jaa akan STOP slow blogging la kot. sebab jadual mmg pack gak laa..
risau gak ni benornya, sebab belom penah ada pengalaman lagi. first time jaa gi kursus intensif. 3 minggu lak tu. lama giler. risau jer rasa nak tinggalkan en.suami ngan si fikri kat umah. belom penah tinggal diorang lelama. dulu masa kursus orientasi pjj yang seminggu tu pun dah rindu. ini kan pulak 3 minggu. adeh.. pening lak bila pikir!


P/S : ada yang nk buat PJJ ke? jom la daftar skrg!  >klik sini<

21 comments:

  1. take care ... incik somi pndai lh jaga anak ^^

    ReplyDelete
  2. bz sungguh ye..slmt b'kursus ye..:)

    ReplyDelete
  3. buat assignment dulu jaa.
    good luck ye.

    ReplyDelete
  4. kite tunggu..kite tunggu.. haha ;D

    ReplyDelete
  5. muka jaa lain bila xpakai spek.. pakai spek nampak cam ekin mawi.. hihii

    ReplyDelete
  6. Selamat datang ke Penang :)

    p/s: jaa.thanks yee.cikeyra da boley tukar jenis font :) thankiss..hehe

    ReplyDelete
  7. Haihhh lamanye...dkt sebln dah tu...huhu...xpela pegi je...mcm2 cara bole contact2 kan... ;-)

    ReplyDelete
  8. jngn lah STOP baru nak berkenal-kenal dengan Jaa nih.. tak updated hari2 takpa tp jngn hilang terus wuwuwuwuwuw

    ReplyDelete
  9. lain bebenor muka jaa xpakai spek.

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah jaa akan baik baik disana, fie doakan jaa cepat adapt dengan suasana baru. Huhu.

    ReplyDelete
  11. kat usm penang eh?
    tmpat ai dulu tu..suwittnya :)
    jenuh rindu lah Fikri ngan abh dia smp 3 mggu tu:)

    ReplyDelete
  12. ayu br nk apply kt usm.tp xtau jd ke x.huhu

    ReplyDelete
  13. gudluck jaa..smoga apa yg dbt bsama restu dan doa encik suami..jgn rsau yer..allah sntiasa mmbntu org dlm susah hati ni :)

    ReplyDelete
  14. lama gak tu kursus.apa pun taka care tau

    ReplyDelete
  15. lama gak tu jaa...wxpe la somi ada blh tgkan fikri dgn baik

    ReplyDelete
  16. lame tu 3 minggu. pasti rinduuu nnt. slmt bljr ye. ;)

    ReplyDelete
  17. sabar ye.. lagi 2 minggu kan? huhu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...