kelab blogger ben ashaari, KBBA,

08 February 2013

10 Pengomen Setia : www.jaakechik.com



10 blogger kat atas tu antara pengomen setia di blog picisan JAAkechik CORNER (untuk januari 2013). ramai dari Geng GSF nampaknya, kan? terima kasih ya buat semua. 10 blogger ini, jaa nak hadiahkan korang Ole-Ole Penang so, meh cepat-cepat hantar details (nama penuh dan alamat penuh) sekarang yer.... 

send your details here --> http://www.facebook.com/jaakechik

pada yang tidak tersenarai jangan kecik hati tau. jangan majuk-majuk lak. korang pun best gak benornya, sangat-sangat sporting dan selalu jer drop komen kat www.jaakechik.com ni. cuma kali ni mungkin rezeki untuk 10 blogger kat atas tu jer dulu.... rezeki korang mungkin di next ole-ole okeyyy...??


P/S : ontheway balik kelantan dah#autopublished#


20 comments:

  1. Tahniah buat yang rajin komen ;D hee

    ReplyDelete
  2. ada jugak terselit nama akak.
    yg kedua last tu..hehe

    ReplyDelete
  3. ehh?cikeyra pun ada?betul ke nih?
    besnya...hahaha

    ReplyDelete
  4. eh..nama Nur tersenarailah...!!
    macam tak caya jeee... :)

    semoga selamat sampai jaa.. :)
    Nur otw nak bagi detail dekat ja... :)

    terima kaseh jaa....

    ReplyDelete
  5. Ehh nama deqla ade laa...haha...mekaceh jaa...x sgka...alhamdulillah rezeki lg....haah ramai GSF..sbb kami ni mmg tegar & segar..haha...tahniah utk smua juga!! ;-)

    ReplyDelete
  6. Alaaa ena tak adalah.. sob sob sob.. sedih ni sedih ni.. XD nak hadiah dari kak jaakechik gak... T.T

    ReplyDelete
  7. yayyy.. thanks jaa. cikna mmg setia orangnya. kihkihkih..

    ReplyDelete
  8. sy bukan pengunjung dan pengomen setia kat blog jaa....
    tahniah buat mereka yang tersenarai... ^_^

    ReplyDelete
  9. eh2..
    nama ai tercalon dlm top 10 mis universal lah.hahahaha tima kasih Jaa..
    nti ai antar detail na..

    ReplyDelete
  10. nak merajuk lah..

    hahahahha....

    tahniah

    ReplyDelete
  11. wahwah. tak sangke la ade juge name kite. igtkan dh takde harapan dh. huhu.

    ReplyDelete
  12. nak kna bg detail kat fb ker jaa..?

    ReplyDelete
  13. Huhu. Tahniah lah pd pengomen setia tuu :3 Susah nak jadi pengomen setia kat sini. Hik hik xD

    ReplyDelete
  14. Sejak ja 2kr komen pyh cket nak komen.tp ku tetp setia dtg ur blog.hehe.tahniah semua

    ReplyDelete
  15. jaa sorry lamat betul tau pasal ni...btw tengs tau..kasi address kat sini jer la k

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...