kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 February 2013

assignment for mac and april


   1.  soalan berstruktur Ekonomi (JKE 101) -individu
   2.  perbincangan mengenai dua agama (JUH 101) -group
   3.  teknik penyelidikan (JKJ 104) -group
   4.  esei mengenai pengajian jarak jauh (JUJ 103) -group
   5.  esei mengenai pilihan raya (JKP 101) -group

Tengok tajuk pun rasa nak pengsan jer terus. punya lah payah. ohh..my assignment! rasa macam tak berkesudahan. dah hantar yang itu, yang ini pulak menunggu... adoi... sabar..sabar..dan sabar! 3 tahun jer lagi... mesti buat yang terbaik dan berusaha buat sebelum date line mac-april ini.... bulan jun ni final untuk first year jaa dah...wish me luck ya!

Sami Budda topik for assigment JUH 101


rushing duk wat assignment minggu nih. that's why sejak dua menjak nih jaa dah kurang hadap blog, especially for blogwalking... sibuk duk ber'assignment'! beberapa hari lepas baru lepas buat temuramah dengan seorang Tok Sami Buddha di sebuah Wat di Tumpat mengenai agama diorang... temuramah tu pulak siap kena rakam video dan kena ada gambar bagai lagik tuh... haihh... rumit seh....


p/s : Ya Allah... Kau permudahkanlah segala urusan ku.... 

17 comments:

  1. Amin...!
    Pelan2 buat ye jaa..
    insyaAllah semuanya dapat diselesaikan dengan mudah.. :)

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya berjalan lancar k... gud luck!

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ... itu semua asam garam...

    ReplyDelete
  4. Xpelah kak jaa. Dulu kan mana yg utama. Kami di sini ada je tunggu kak jaa ye

    ReplyDelete
  5. gud luck dear..moga dipermudahkan..amin

    ReplyDelete
  6. akk masih study ye kak???? wahhh ambil PhD ke kak???? byk gila assignment!!! 0.0 juling ena tengok! ena pun tgh berperang dengan assignment.. T.T

    ReplyDelete
  7. Good luck kak ja. Izan pon tgh busy siapkan thesis ni. T_T

    ReplyDelete
  8. moga urusan di permudahkan. good luck yea.

    ReplyDelete
  9. wohooooo. byk nye assignment. puas la duk ngadap kan. hee.

    ReplyDelete
  10. sami budha? haihh..mcm ssh jah..haha..apapun, good luck tau...

    ReplyDelete
  11. Huh! teringat masa belajar dulu...sesak napas dibueknya...cayok cayok jaa...u can do it!

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...