kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 February 2013

Baucer Buku RM250...PJJ pun dapat laaa...



 nak beli apa dengan baucer ni ekkk??
ada cadangan?


" mak cik kayo weiii "
wat beli novel buleh ka? hikhhik...



berpusu-pusu duk terkam kaunter....nasib baik nama jaa
berpangkal 'N' tak payah nak Q lelama...hihihi...



p/s : tak sangka pelajar PJJ pun dapat BB1M ni.... :D


15 comments:

  1. best kan..hehe..**so mcm mn kerjasama dgn zalora??dpt tak voucher

    ReplyDelete
  2. bila jaa nak shoping? meh cikna temankan. kekeke..

    ReplyDelete
  3. aiyoo! blom dpt lgi nie.. huhuhu

    http://fakhruru.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Boleh je.....
    Kakak AJ keje kat UM...
    Dia cakap, student memang ramai guna voucher tu buat beli novel...

    ReplyDelete
  5. baucer buku dah dapat ye..valid sampai bila ye?sbb suami sy pun PJJ, boleh tumpang beli novel.heee

    ReplyDelete
  6. waaa..bole beli novel bnyk2. hahaha

    ReplyDelete
  7. untung la..pelajar pjj pon dapat jugak...:)

    psss..ringan nye berat jaa...;)

    ReplyDelete
  8. sedaknyooo,cikji xdae nok meraso.ejah wat beli novel laluhhh *hasut sikit* kihkih

    ReplyDelete
  9. suami bt PJJ kt uitm shah alam je..dah 2 thn dah..hm..kn bgtau dia nih, book fair bln 4 nnt boleh borong novel.hehehe

    ReplyDelete
  10. best tu. dulu adik sis dapat .mmg beli novel jea la..hehe

    ReplyDelete
  11. wahhhboleh borong novel banyak2....
    seronoknyaaaaa

    ReplyDelete
  12. Untung la...rezeki tu...nama deqla pun pangkal N jugak....hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...