kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 February 2013

(gambar) kami di bukit bendera 1


hari pertama di Penang, kitorang ke Bukit Bendera. ni kali kedua jaa pergi sini. saja pergi lagi kali ni, bawak en.suami dan anak jenjalan tengok pemandangan kat sini.. hihi... takdak yang best pun. saje jer datang nak bergambor... ngeee!


yang belah kanan tu adik ipar jaa (EAISAH)
ustazah di sk.sri permai bayan baru ~sajer promote
but not available dah ok. already married..muaahahha..


pic puan blog wajib ler tepek bebanyak sikit kan? (>__<)


kitorang datang berlima bersama 2 adik ipar jaa (HAZWAN)


masa ni orang tak ramai, sebab hari bekerja. nak beli tiket pun senang, tak perlu nak Q. 1minit jer siap. tak payah nak beratur bagai dan masa nak train pun sangat selesa sebab takyah berhimpit. buleh duk seluas-luasnya....hihihi..

HARGA TIKET DEWASA RM8
HARGA TIKET KANAK2 RM4
~tiket baby free~

p/s : jaa dapat tiket half-price..rege student katakan..hikhik..


my lovely son, muhammad haziq fikri 1 tahun 3 bulan


takmo orang pegang, eksyen nak jalan sendiri

ada banyak lagi gambar, tunggu part seterusnya yer.. ikutkan hati nak jer upload semua terus. tapi kang takut lambat loading lak nanti...hehehe. korang jangan jemu ngan entry penang jaa ni tau. kalau jemu gak, jangan ler tunjuk depan2 noh. cover line laa sikit! muahahahaa...



4 comments:

  1. best kan sana. naik atas sejuk jea rasa

    ReplyDelete
  2. sukanya tgk anak teruja jaa tu....
    suke beno dia yee.. :)

    ReplyDelete
  3. syok aih fikri dpt naik bukit bendera.

    ReplyDelete
  4. untunglaaaaaaaaa kali kedue gi sane. kite tak sampai pun lagi. huuuu. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...