kelab blogger ben ashaari, KBBA,

02 February 2013

(gambar) kami di bukit bendera 3


nota dari penulis : anda dinasihatkan supaya sediakan plastik sebelum
anda lihat gambar2 dibawah ini, saya risau jika anda akan termuntah...! >_<


my little family (mama, abah & fikri)


ber'kappa' di bukit bendera
sila jangan jeles muntah yer....hikhik...


puan blog yang ferasan duk obersea...cheiit!
ok sila lempang muka sendiri jaa laju-laju


laju-laju....buai ku laju...
~pliss sila jangan sambung lirik ini~ T_T


teringat zaman we'olls bercinta dolu-dolu....heee...gediks!


lompat katak jom! toink..toink...!


yeeehawww.....dabedabeduuuu!!
(laki ku hanya mampu geleng kepala tgk bini dia cam beyuk matyehh)


feeling duk londong!


pheewwittt...sorang jer ker?
nak ngorat awak bulehhh? wekkk!


aku rindu....sayang kamu ~lagu si black!
abaikan si fikri dibelakang tu okey. si budak notti!
tatau duk diam. kita ajak bergambar, dia larikk..


gediks!


gediks kuasa dua!!
muahahahaaa

BUKIT BENDERA : PART 1
BUKIT BENDERA : PART 2


p/s  : sila muntah hijau tengok semua pic ni okey...
p/s/s : maaf kalau loading lambat sbb byk gambar.


8 comments:

  1. bila xde anak bsama, mmg nampak macam pasanagan bercinta...

    jeles tgk jaa lompat tinggi..hihi

    ReplyDelete
  2. wahh,romatiknya..sampaikan fikri pun larii,nak kasi peluang kt mama n baba dia..hakhak

    ReplyDelete
  3. kurusnyaaa akk.. nak body macam akk.. huaaaaaaa.... dah ada anak pun, still bdn maintain ooo.. suka2.. syoknyaaa akk, rasa nak kahwin awal je.. boleh romantik2 macam ni

    ReplyDelete
  4. fikri saje je tu kasi can mama & abah beromantika. hihihi..

    ReplyDelete
  5. kemain gediknye. haha. fikri pun nak termuntah tu. :p

    ReplyDelete
  6. Mmg dah muntoh pelangi dah ni....hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...