kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 February 2013

hadiah terpaksa ditukar....maaf ya!



Dalam sibuk duk sampulkan hadiah untuk 'pengomen setia blog jaa', tetiba jaa baru perasan yang brooch comel tu tak sesuwai untuk diletak dalam envelope yang kecik cinonet tuh... kalau dipaksa letak jugak, dia jadik cam bukit tinggi lak kat tengah2... huwaa.... sgt tak santekkk...!! hukhuk..


makanya, terpaksa laa jaa gantikan ngan dengan benda lain. masa ralit duk pikir nak ganti ngan barangan apa, jaa pun terus termenung depan blog.....~sambil tgn menongkat pipi. tetiba terpandang gambar fikri dalam entry 'FIKRI: 1 Tahun 4 Bulan' yang pegang alat magnectic tuuu... terus jaa fikir, 'Why not ganti ngan benda nih?'. terus lelaju sambung packing hadiah balik... hehehhe...


makanya terpaksa la jaa gantikan brooch riben tu ngan Coklat M&M alat magnetik ni. biarpun bukan dibeli dari penang, just beli di SMO di kelate, tapi takper ku relakan jua laa.... baru jer beli tuh, untuk wat tepek memo di peti ais ngn workstation ofis....hihihi... tu pun kira ok laa ek.. korang jangan kecik hati lak.... yang pasti jaa ikhlas nak bagi kat korang....heee!!


FIY, hadiah yang bakal korang (10 PENGOMEN SETIA) dapat tu tak serupa ya setiap orang. kalo sama pun, design atau kalernya tetap tak sama. apapun jaa mintak maaf kalau tak cantik di mata korang. hope sudi terima cenderahati kecil tu ya!


p/s : maaf sebab lambat pos...soryyy naaa.....

22 comments:

  1. aloo loo,takpe aih,bnda bulat tuh comey taw,ngheheh

    ReplyDelete
  2. No hal la ja..Buat susah2 jaa je...apapun jaa bagi kami terima... :)

    Nur tgk macam gula2 je magnet warna warni tu... ^__^

    ReplyDelete
  3. nama sy tak tersenarai lah plk..huhu

    ReplyDelete
  4. Selamat pagi Jaa comel..:) wah bertuah depa dapat hadiah dari Jaa...magnet ni pon lawa..:)

    ReplyDelete
  5. Alahai comelnya.. Bertuahnya mereka yg layak tu :)

    ReplyDelete
  6. Takpe...
    Yang penting keikhlasan hati nak bagi tu...
    Ye tak??
    Heheheh... =D

    Minta tolong vote AJ boleh tak?

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

    ReplyDelete
  7. comey gak tuu..tahniah pada semua pengomen tegar

    ReplyDelete
  8. wahh byk tu..thniah pada yg dapt ;)

    ReplyDelete
  9. kalo jumpa kat potet ni mau ditelannya. haha.. ok je jaa, boleh cikna letak notes pasni kat peti ais. hihi..

    ReplyDelete
  10. its okey. pape je la. hehe. tapi lenkali nak jugak brooch tu. haha. :p

    ReplyDelete
  11. Haha...jd gelembong eh...kena cari sampul yg sesuai tu jaa..hihi..tp apepun kami terima...huhu...(sambil dlm hati nangis x dpt brooch cntk tu) hahahaha...ehh deqla dpt ke?? Perasan lebeh dah ni....kekekeke

    ReplyDelete
  12. Mari sy lah brooch hok xmuat tuh.haha

    ReplyDelete
  13. jaa.. da dapat hadiahnya. comey sangat FM tu. thanks sayang.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat yang dapat ^_^
    Comel2 :D

    ReplyDelete
  15. lagi okay kot!.. janji ena tak dapat.. hurmmm... lau dapat boleh, letak note kat bilik guna bnde alah tu... huuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  16. nak jugak brooch tu xkira...nk jugak sbb shantekk.wuarghhh.

    haha..no hal lah Jaa..org nk kasi terima dgn tangan terbuka.hihihi

    ReplyDelete
  17. tak kisah la. jaa nak bagi ni pun dah kira untung la tu..hehe

    ReplyDelete
  18. Yeayyyy dah sampaiiii.....deqla dpt red kaler..hihihi...thankss.....mmuahhh

    ReplyDelete
  19. Janji ikhlas pemberian tu..tu yg penting kan Jaa..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...