kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 February 2013

hari terakhir kami...sebak!



sebelum jaa citer mengenai kisah jenjalan kami sekeluarga
di penang dgn panjang lebar, meh jaa tepek pic ni dulu


ni hari last mereka ziarah jaa kat Penang
gelak jer fikri, belom mengerti apa yang berlaku :(


i love both of u


muahhh2x...babai dik
next week mama balik rumah ya...
duk baik-baik ngan abah..jangan notti2 ok!
mama sayang adik sangat-sangat!



p/s : sebak tengok gambar ni. :(


6 comments:

  1. tumpang sebak. faham perasaan seorang mama.

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu. kene tinggal ye. takpe. kejap je. pejam celik pejam celik. :)

    ReplyDelete
  3. Xpe..skng kan dah kembali bersama...hihi...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...