kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 February 2013

Jumpa Blogger FizaFantagiro


 

Blogger : FizaFantagirO

salam dears!  setelah hampir 2 minggu berkursus baru  jaa berkesempatan untuk jumpa blogger fizafantagiro ini. memang dah lama rancang nak jumpa tapi sokmo tak menjadi. kitorang memang sama-sama di tahun 1 tapi berlainan course. kiranya dulu masa julai tahun lepas tu memang kitorang mmg sama-sama tengah orientasi ler.




sama-sama tengah berorientasi di tempat yg sama,tapi memasing tak tahu. lepas balik tu baru jaa tahu bila terbaca dalam blog dia. hihihi. fiza ni blogger kelantan gak benornya. duk kat kuala krai. tapi dia keje kat kolumpo.

fiza ni sangat comel tau, licin jer kulit dia. tapi sayang gambar ni gelap! kamera tetiba jer buat hal masa ni..huhu...ni pun cilok yang fiza snap...hehehee... psst2x...fiza nanti kalau ke pengkalan kubor jangan lupa roger-roger tau. ofis jaa area bebas cukai tu jer....heee....



p/s : jom pakat terjah ---> Blog FizaFantagirO

15 comments:

  1. ehem ehem! sayo oram kuala krai jugop. hewhew :3

    ReplyDelete
  2. berkenalan secara tak sengaja terus mnjadi sahabat yer...menarik tuh!

    ReplyDelete
  3. berkenalan secara tak sengaja terus mnjadi sahabat yer...menarik tuh!

    ReplyDelete
  4. both of u lain course lak eik, kalau sama leh share assignment tu. untung. ha3.

    ReplyDelete
  5. pg mmane jmpee jea orgg retiss yea . hehe

    ReplyDelete
  6. untunglah untunglah, huhu .. cantik orangnya

    ReplyDelete
  7. Dua dua sama cantik.. Geram tengok tau :)

    ReplyDelete
  8. fie nie bila tahu nak jumpa jaa, padahal sama sama negeri. huhu. Jaa nie kecik sangat macam bukan ibu, macam anak dara jah. Comel.

    ReplyDelete
  9. Jaa ! hikss, fiza baru wak entry :p ..

    ReplyDelete
  10. cantiknya fiza..kak jaa pun cantik

    ReplyDelete
  11. Wahhh keciknya donia....bole lak jmpa kat penang pdhl sekampung! haha... pssttt tersilap komen entri kot td... :p

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...