kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 February 2013

Jumpa Blogger Shuhada Othman




salam dears! dah makan ke belum nih? kalau belum makan, meh jaa belanja korang makan kepsi meh. sape nak, sila angkat pusat tinggi-tinggi...hikhik. tak boleh angkat eh? opsss...soryyy! tak boleh ler jaa belanja korang kepsi. korang tengok jer la kami duk makan ekk...




ting......jaa gi makan kepsi ngan Blogger Shuhada Othman ler... jeles dak? jeles dak? ekekeke.. dah lama ni kitorang planning tau. shu sokmo jer duk roger2 tanya. bagus shu ni. sangat friendly! jaa terharu. jaa pulak bila jadual free susah nak kuar sendiri. sebab bila kuar pun jaa kuar ramai-ramai ngan kawan. memang payah nak jumpa shu cara personal.




akhirnya masa en.suami jaa datang melawat jaa di usm hari tu jaa suruh en.suami jaa bawak jaa jumpa shu. kebetulan masa tu jaa kat Komtar dah nak pukul 6 petang dan bila call shu dia cakap dia balik keje kul 6 petang terus jer konfem nak jumpa kat kepsi. shu datang bawak roomate dia. tapi lupa lak jaa nak tanya nama hari tu. sory ya kak.




jaa jumpa shu bukan kat kepsi komtar tapi kat kepsi lain. padahal kepsi kat Komtar Walk ade jer kat situ, tapi saje adik ipar jaa bawak ke kepsi lain yang apa tah nama dia jaa lupa nak tanya. tapi yang pasti bangunan nya unik. maybe bangunan peninggalan zaman british agaknya kot. yang jaa tahu kepsi tu menghadap ngan Hotel Royal Park.




best gak sembang ngan shu. nampak pemalu, tapi cakap banyak jugak. sama gak ngan roomate dia, even fisrst time jumpa sume nampak cam dah lama kenal. rasa excited sgt dapat jumpa shu. rakan alam maya katakan. tak sangka dah boleh tengok depan-depan... hihi... fikri pun kemain ramah jer ngan shu. nampak serasi! suka jaa tengok. siap kissing shu lagi masa dia salam ngan shu. selalunya fikri payah nak kiss orang. ~gatai!



P/S: tak puas jumpa shu! kejap sangat2 kan shu?


8 comments:

  1. best nyer dapat jumpa kwn alam maya yea.

    ReplyDelete
  2. bestnya berdating. comel shu. bangunan kfc tu unik lah.

    ReplyDelete
  3. nur duk dekat dengan shu pun belum jumpa..
    xleh jadi ni..hihihi

    ReplyDelete
  4. Kak jaa..miss u! Hahaha, malu siap tgn begetaq mkn kepsi taw. punya eksaited sgt. Hahaha. Lepas ni tggu setahun la pulak bru leh jumpo. Harap lma sikit lepaih ni. Hehe. Tgu shu p kelate bila la gamaknye. Dtg lepas ni bwk je fikri. Meh shu jaga. Hihihi ;D

    ReplyDelete
  5. Best la dah jmpe shu yg pakar melukis ni kan...nti deqla kelik kelate deqla rojer jaa eh..hihi

    ReplyDelete
  6. kak jaa klate duk mne???huhu....

    bestnya da jumpe dgn shu kan..ee..nak jumpe dgn shu juga..huhu

    ReplyDelete
  7. bestnya...
    sampai hati xnak rojer jumpa Ai skali.huhuhu
    xnak kawan lah :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...