kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 February 2013

Kempunan Makan di Nasi Kandar Beratur




nasi kandar yang femes ni dekat jer ngan hotel kami
tapi sayang, kami nak gi brekfes, tapi tutup
rupanya kedai Nasi Kandar Beratur ni bukak kul 10mlm!
haiiiyaaa...melepassssss..... sob..sob.... :(




melangkah dengan kecewa nya kami untuk makan di hadapan hotel jer
huhu... kempunan betoiii rasa!




kedai ni pemes, orang ramai rela beratur panjang
untuk pekena sepinggan nasi kandar ini tau...
rugi sungguh....takdak rezeki kami hari tuuuu :(


P/S : pic atas tu, jaa cilok dari : Blog Azim Ashaary


13 comments:

  1. kesian jaa..kempunan yer...len kali nak gi plan gi mlm² k...

    ReplyDelete
  2. Saya dulu 4 thn kat penang.tapi tak berapa minat nasi kandar ni.huhu...

    ReplyDelete
  3. Saya dulu 4 thn kat penang.tapi tak berapa minat nasi kandar ni.huhu...

    ReplyDelete
  4. mesti sedap sg sebab tue rami yg beratur

    ReplyDelete
  5. jaa harus makan. memang sedap paksu hana bagitau.tapi hana xpernah makan sebab kena beratur panjang.. buka sampai 2 3 pagi ni. jaa jgn tido. hehe

    ReplyDelete
  6. cayala jaa,cikeyra sndri pun xpernah try pun lagi taw,..huhuhu

    ReplyDelete
  7. nama kedai pun beratur, konfem kena beratur panjang ni. :)

    ReplyDelete
  8. adeh..gelak besar nur dgn nama kedai tu...
    beratur....hahahaha

    ReplyDelete
  9. alala..takdo rezeki lagi tu kak jaa. shu pon xpenah try lg. nanti shu post p klate eh? hehe ;D

    ReplyDelete
  10. ramainya org beratur ye..mesti sodap ni..

    ReplyDelete
  11. beraturrrr tu mesti sedap kan nasi kandaq dia

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...