kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 February 2013

lepak di Queensbay, Penang




lepas habis kelas terus gi lepak di Queensbay bersama group assignment yang semuanya dari geng AADK kelantan. sedang lepak terjumpa pulak 1 geng AADK lain dari HQ dan AADK machang....hehehhe... tapi diorang duk meja lain la....

 

ni second time jaa datang sini benornya, memula hari tu jaa dah penah sini datang ngan en.suami, tapi belah malam la. tak sempat nak bergambar bagai. sebab gelap. ni datang siang hari pulak leh la bergedik snap gambor... hikhik... ~blogger katakan. haruslah bergambar dulu kan? kekekeke...



berbaju kurung di tepi pantai laut...hahaha...
kau ado?? P.E.A.C.E !!


ni kau saje jeles ngan aku la ni, kan?
aku bagi peace, kau pun nak peace gak
sekeh kang baru tahu!


beli jagung bakar 2 ketui, kongsi makan ramai2..


charkueyteow RM4.00

jaa makan charkueyteow ngan ana sepinggan sorang. cuma laksa penang jer kitorang kongsi coz saje nak merasa nak makan sorang satu risau kot tak habis...tapi sayang lupa snap pic laksa. huhu. makanan kat sini murah. banyak pilihan dgn pelbagai menu, semuanya nak dirasa, burger monters pun ado. tapi perut dah kata NO! so, len kali la kami cuba nah...


p/s : hajat nak makan Laksa Janggus belom tercapai lagi ni :(

9 comments:

  1. bestkan lepak2 tepi laut.. :)

    laksa janggus..?
    macam menarik jeee...

    ReplyDelete
  2. bestnya penang nih....
    char kue teow, laksa penang... memang tak sah kalau ke PP

    ReplyDelete
  3. In Shaa Allah akan sampai ke Penang bulan 3 nanti..

    ReplyDelete
  4. bestnyer mkn2 dekat tepi laut.
    penang ni byk gak makanan best2

    ReplyDelete
  5. Haha...setuju ngan jaa...blogger mmg kena bergmbo...kalo x , xde bahan bukti nk masok blog..haha

    ReplyDelete
  6. amboiii berbaju kurung bagai wanita melayu terakhir!..

    ReplyDelete
  7. char keowteow sg dua dh cuba belum?
    hat 2 lagi terangkat taw...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...