kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 February 2013

Makan di Restoran Pak Husin Tomyam




SIAKAP 3 RASA... :)
super garing....besttt oooo.....




AYAM GORENG KUNYIT
VS
KAILAN IKAN MASIN




TOMYAM SEAFOOD
cukup rasa masam dan pedasnya



2 BIJI TELOQ DADAR


Overall sume makanan kat sini sedap-sedap belaka. kami makan siap bertambah... harga pun berpatutan. standard makan hidang... mengikut pakej A, B atau C yang siap tersedia 1 jag jus buah. kitorang amik pakej A, utk 4 orang makan. cuma tambah 2 pinggan nasik kosong dan 2 biji telor dadar... RM60 kot (lupa dah regenya).

yang pasti, semuanya licin dibedal kami semua! sikit pun tak meninggal... licin sampai ke tulang ikan.... muahahaa...jaa dah dua kali makan kat sini. rasanya tetap sama. sedap di tekak jaa! korang yang datang ke Penang selamat mencuba makan kat sini jugak tau... lagi best kalau ada yang belanja..... phewwwitttt... ngeeee!!



p/s : Zul Monters Burger tak sempat try lagi ni...hadooiii!

19 comments:

  1. Tomyammm terliurnyo la eh. Tggu ulser iley pahtu nk g hadap tomyam laluh.hihi

    *dorang xtuntut kiro burn gitu lah.byk kali dh cikji mention dlm blog.huhu

    ReplyDelete
  2. kite yg tengok nie pun sudah terliur...sedapnyeeee :D

    ReplyDelete
  3. makan lagik.. saje nak menterliurkan cikna. hahaha..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum Jaa...selamat menjamu selera yer...;)

    ReplyDelete
  5. Haiii lapar weh sero. Haha. Sedapnya, fie paling suka tomyam dengan kailan ikan masin.

    ReplyDelete
  6. YaAllah..kecur liur nur tgk...
    sedapnyerr....

    ReplyDelete
  7. ok x ja makan pedas.hehe kebanyakan org kelantan x makan pedas

    ReplyDelete
  8. Terliur...
    Sekalai tengok Penang...
    Alamak! Jauh pulak Pak Hussin bukak kedai..... =D

    ReplyDelete
  9. Aduhhh x menahan tgk...huhu...terliur sudah tgk tomyam tu...

    ReplyDelete
  10. kalu da mkn tomyam..gini la set yg standard yang ada kan..tapi ikan 3rasa tu nmpk sedap..garing pulak tuh..patut lah tinggal tulang jer..

    ReplyDelete
  11. tomyam..febret Mv,..makanan lain pun sedap

    ReplyDelete
  12. tomyam..febret Mv,..makanan lain pun sedap

    ReplyDelete
  13. sabaq jer la nengok semua makanan tu hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...