kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 February 2013

Makan-makan di Selera Cik Siti


salam dears! lama benor rasanya jaa tak tepek pic makanan kat blog kan? muahaha. hari ni nak tepek gak la 4-5 ketul. sila terliur ya korang. ni pic masa jaa gi makan kat Restoran Selera Cik Siti. makan apa? alah...cam biaso ler. jaa tak larik dari mengoder tomyam? my febreto tuuu....heehehehhee....



chicken chop kat bawah ni pulak untuk my en.suami. jaa dok gheti nak makan western bagai nih. risau kot nanti ayam tu hidup lak kalau jaa makan guna pisau ngan garpu. muahaha. terbang ke meja sebelah kang free-free jer aii dapat malu nanti...weeee.... takmo la makan western!




my en.suami bergambor ngan jus tembikai gelas besar dia. sedap woo... manis molek! memang kaw lah. tapi.... lagi sedap air tea 3 layer yang jaa order tuh.... lemak manis berkrim. cinonet jer gelas jaa kan? hajat nak amik gelas besar jugak tapi takut tak berjaya nak perabihkan pulok. ~mulut kecik katakan.... kekeke...


ni my baby boy. comot abih dah baju. kita suap air, dia sembur. tak bagi kang dia majuk pulak. adeh. payoh sungguh. ikut perangai sapo la tu. jaa dulu rasanya tak macam ni pun.... kekeke. btw, jaa mintak maaf jaa sibuk sungguh 2-3 hari nih, tengah slow-slow merangkak ke blog korang. entry 2-3 hari ni sumenya autopublish. nanti jaa blogwalking ya.... hari ni jaa keje....heee!


21 comments:

  1. fikri minum je ke? huhu.. take your time jaa..

    ReplyDelete
  2. jaa..g selera cik siti tak ajak pon..kat umah sy jer tu..:)

    ReplyDelete
  3. perghhhhh...besarnya mug tuuuuu..!
    mmg puaslah minumkan....

    Nampak sedaplah mkanan tu....

    ReplyDelete
  4. kalau CF pon tak boleh habis air gelas besar tu. hehehe.

    ReplyDelete
  5. tea 3 layer dah lama tak minum.cik abe dok bagi.. huhu

    kat kelantan la ni kan :)

    ReplyDelete
  6. amboi sedapnya...ni dah tengah hari...lagi la rasa lapar...hehe

    ReplyDelete
  7. aik..camana anak jaa nampak kecik laa dl dah nampak besar dah...faktor baju kot nie..

    ReplyDelete
  8. sedapnyer nengok makanan tu jaa...

    jaa tengs tau hadiah dh sampai

    ReplyDelete
  9. KB ke? tomyam, spegeti n chickenchop mmg sedap kat sini kan.hehe

    ReplyDelete
  10. Amboiii tomyam sokmo! huhu.... Psstt..deqla dah terima hadiah dr jaa..hihi..mekaceh tau...

    ReplyDelete
  11. eh jaa balik doh ko sini? Fie suka spaggeti di che siti. Heee

    ReplyDelete
  12. sedapnya chckenchop tu,ada roti lagi..berapa rege?

    ReplyDelete
  13. ok..tomyam tu nmpk mabeless sgt Jaa..
    adoiyaii kalo ngan tomyam jalan x lepas weii rs sedapp je smp ke perut..hahahaha

    ReplyDelete
  14. suami jaa ni mcm suami deqla. rambut pjg. hehe.

    ReplyDelete
  15. air tu..kalo mnum time pnas2 ni mmg besttt....

    ReplyDelete
  16. Same feberet la kita Jaa..Tomyam tu nampak macam bersantan la... M Kalau tomyam bersantan ni kurennggg skit..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...